Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Σύσταση επιτροπών Δημοτικού Συμβουλίου

Συγκρότηση των επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά ο Νίκος Πανταζή

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού αν και κάποια στιγμή ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο σύμφωνα με το βιογραφικό του  είναι σκηνοθέτης και εκ των πραγμάτων περισσότερο ευαίσθητος με τα πολιτιστικά.
Από την άλλη όπως πολλές φορές έχει δηλώσει  δεν μπορεί να συνδιαλέγεται  με τους Αθλητικούς παράγοντες, πιθανώς δεν είναι μέσα στην κουλτούρα του.
Αν υπολογίσουμε τις έκτακτες καταστάσεις εμπρησμός του θεάτρου και οργάνωση  του Φεστιβάλ ρεματιάς θα τον αδικούσαμε αν αυτό το διάστημα περιμέναμε να ασχοληθεί και με τον Αθλητισμό.
Υπάρχουν σοβαρά  πρόβλημα με τις Αθλητικές εγκαταστάσεις και την αδειοδότηση τους , που δημιουργήθηκαν ή και κληρονομήθηκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις, προβλήματα δύσκολα και το κατανοούμε.
Δεν μπορεί όμως να εγκαταλείπεται ο αθλητισμός της πόλης στα χέρια Υπαλλήλων  ακόμη και αν ήταν σχετικοί  και επαρκείς.
Δυστυχώς το Νομικό Πρόσωπο του Αθλητισμού καταργήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να προστατευθούν οι εργαζόμενοι από πιθανή απόλυση ,αποδείχτηκε όμως τραγικό λάθος.

Σήμερα με δεδομένο ότι ουδέποτε συζητήθηκε η Αθλητική Πολιτική του Δήμου, είναι επιβεβλημένη η συγκρότηση της  επιτροπής που προβλέπεται από τον Κανονισμό Του Δημοτικού Συμβουλίου σχετική με τον αθλητισμό στην οποία οι Δημοτικές παρατάξεις θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν όχι μονό στην χάραξη αλλά και στην υλοποίηση της Αθλητικής Πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.