Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν μπορεί να γίνονται έργα χωρίς να ξέρουμε τι θα γίνει

Θέλουμε συμμέτοχη και ενημέρωση
Η διοίκηση ξεκίνησε σωστά με συναντήσεις των κάτοικων στις περιοχές τους.
Ακούστηκαν  σε αυτές  τις συνελεύσεις  οι σκέψεις των πολιτών οι ιεραρχήσεις τους στα προβλήματα της γειτονιάς και υποτίθεται ότι η διοίκηση θα σχεδίαζε με βάση αυτές τις συζητήσεις.
Εκτός των κατοίκων όμως υπάρχει και το δημοτικό Συμβούλιο, υπάρχουν οι δημοτικές παρατάξεις που δεν θα επιβάλλουν βέβαια το δικό τους  πρόγραμμα έχουν όμως απαίτηση να συμμετέχουν και να  λένε την γνώμη τους και στην προτεραιότητα  των έργων και  στην διαμόρφωση της τεχνικής μελέτης ενός έργου.
Έγιναν διαμορφώσεις παιδικών χαρών και αθλητικών χώρων και εμείς είδαμε τα έργα τελειωμένα. Σημειωτέον ότι όταν περνούν τα έργα στο Δημοτικό Συμβούλιο ουδέποτε είδαμε την μελέτη και τα σχέδια.
 Αυτό θα πρέπει να αλλάξει διαφορετικά εγώ προσωπικά δεν θα ψηφίσω κανένα νέο έργο που δεν θα έχω δει πριν τι πρόκειται και πως θα γίνει.

Ασφαλώς ο νόμος θέτει προϋποθέσεις για να δοθεί άδεια λειτουργίας ενός χώρου ,αλλά αυτές θα πρέπει να επιτυγχάνονται με την μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος κάτι που δυστυχώς δεν έγινε στο Παπαδάκης και στην διαμόρφωση της παιδικής  χαράς που ούτε τα τσιμέντα ούτε οι φράχτες σε αυτή την μορφή ήθελε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.