Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Επιτέλους δεν υπάρχει κάποιος απο την Διοίκηση να αντιδράσει σε αυτό τον Παραλογισμό.



7μήνες  χωρίς νερό η Αποστολοπούλου με εντολή Δημάρχου
Αδυναμία; Η κατάχρηση εξουσίας;
Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις στο παρκάκι στην Αποστολοπούλου και Τζαβέλα στον δρόμο προς το Ψυχικό που βρίσκεται και το ανοικτό Κολυμβητήριο του Δήμου.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου τιμωρεί εκατοντάδες πολίτες αφήνοντας χωρίς νερό τις Αθλητικές εγκαταστάσεις, γιατί θύμωσε με έναν Αθλητικό παράγοντα.
Αφήνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αποστολοπούλου χωρίς νερό για μήνες ,ταλαιπωρώντας εκατοντάδες πολίτες που επισκέπτονται καθημερινά και αθλούνται εκτός των Αθλητικών Συλλόγων. Ακόμη και αν δεχθούμε ότι ο χώρος χρησιμοποιείται από τον Σύλλογο χωρίς την έγκριση του Δήμου που έφθασε να πάρει απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Διοικητικής αποβολής, η αντίδραση της διοίκησης θεωρείται υπερβολική γιατί αντιδρά διαφορετικά στις καταλήψεις στου Πραπόπουλου, στον Καταυλισμό των τσιγγάνων και ορθά πράττει.
Αν ο δήμαρχος κάθε φορά που θυμώνει με κάποιον του έκοβε το νερό η πόλη θα είχε πρόβλημα ύδρευσης. Τα δημόσια πρόσωπα θα δεχθούν κριτική για τις αποφάσεις τους, πολλές φορές και άδικη, στην συγκεκριμένη περίπτωση απολύτως δίκαιη, αν αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο δικαιώνουν εκείνους που άσκησαν την κριτική.

Ο Νίκος Πανταζής δήλωσε: θεωρώ απαράδεκτη την απόφαση του δημάρχου να υδροδοτήσει την μισή αθλητική εγκατάσταση και να αφήσει χωρίς νερό ακόμη και τις τουαλέτες του κοινού και τον καλώ να δώσει εντολή γι άμεση σύνδεση. Ο δήμαρχος συνεχίζει την λαθεμένη εχθρική θέση του απέναντι στους αθλητικούς παράγοντες χωρίς να έχει το παραμικρό όφελος παρά μόνο την ικανοποίηση του αποφασίζω και διατάζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.