Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δημοτικό κίνημα για το χαράτσι της ΔΕΗ . Μην φοβάσθε ο Δήμος Χαλανδρίου κοιμάται

Καλά δεν ενδιαφέρεται για τους συμπολίτες μας που δεν θα πληρώσουν όχι από επαναστατική διάθεση αλλά από αδυναμία να ανταποκριθούν και θα μείνουν χωρίς ηλεκτρικό. Ας ενδιαφερθεί για τα δικά του ανταποδοτικά τέλη που εισπράττονται μέσω ΔΕΗ και θα μειωθούν.
Κίνημα παρακίνησης των Δημάρχων για να αναλάβουν κι εκείνοι πρωτοβουλία να καλύψουν νομικά όσους πολίτες δεν πληρώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ έχει ξεσηκωθεί πανελλαδικά.

Μετά την πρωτοβουλία των 4 δήμων Νέα Ιωνία, Αργυρούπολη Ελληνικό, Περιστέρι και Σαρωνικού, τώρα πολλές είναι οι αντιπολιτεύσεις και οι τοπικοί φορείς που βάζουν θέμα στα δημοτικά συμβούλια να προχωρήσουν στην πρωτοβουλία της πληρωμής μέσω ΑΤΜ και οι δήμοι τους. Το θέμα μάλιστα έχει φτάσει και στην ΚΕΔΕ Τι σημαντικότερο πάντως όλων είναι ότι η κυβέρνηση από τα 4,2 δις ευρώ που κανονικά θα έπρεπε να εισπράξει από την ΔΕΗ αναμένει να εισπράξει μόνο τα 1,7 δις και αυτά με υπεραισιόδοξες προβλέψεις.
 Αντίστοιχη μείωση λόγω αδυναμίας πληρωμής από τους καταναλωτές θα επέλθει και στα δημοτικά τέλη που επίσης εισπράττονται μέσω ΔΕΗ. Οι δήμοι αντιμετωπίζουν έτσι τεράστιο κίνδυνο ρευστότητας.

...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.