Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη μπράβος της νύχτας στο Χαλάνδρι.Με την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του κέντρου θα δούμε πολλά.Ο Νίκος Πανταζής προτείνει στον Δήμαρχο να σταματήσει να δίνει άδειες κέντρων ψυχαγωγίας γιατί θα φύγουν οι κάτοικοι από το ιστορικό κέντρο και αλίμονο μας

Στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Εκβιαστών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έπεσε προχθές στο Χαλάνδρι ένας 28χρονος για...«απόπειρα ανθρωποκτονίας» και παράβαση του Ν. «περί όπλων ».Σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 6 έτη και 4 μήνες για ληστεία, βαριά σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία. Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο συλληφθείς βραδινές ώρες της 1-11-2011 στο Χαλάνδρι, πυροβόλησε ανεπιτυχώς τρεις φορές 44χρονο, με σκοπό να τον δολοφονήσει. Επίσης την 7-3-2008 είχε προκαλέσει επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε ημεδαπό, στη περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) πιστόλι μάρκας BROWNING, το οποίο έφερε γεμιστήρα με ένδεκα (11) φυσίγγια των 9 mm.
Ο συλληφθείς, γνωστός στους κύκλους της νύχτας, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.