Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Επιτέλους έστω και αργά αποφάσισαν να ανοίξουν την μικρή πισίνα στο Κολυμβητήριο, που είναι κλειστή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 Επιτέλους ξυπνήστε φωνάζει ο Νίκος Πανταζής


Την απευθείας ανάθεση της εργασίας επισκευής & συντήρησης της μικρής κολυμβητικής δεξαμενής του ‘Ν.Περκιζας’αποφάσισε ο Δήμος.Η συνολική δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό των 12.300€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και θα βαρύνει τον Κ.Α 10.7331.04 του προϋπολογισμού Ο.Ε. 2012 του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ »ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Μόνο με την λειτουργία της μικρής πισίνας θα μπορούσε ο Δήμος να καλύπτει τα έξοδα και της μεγάλης πισίνας.
Αν λειτουργούσε και το κυλικείο που έχει πρόσβαση στην Πεντέλης και θα μπορούσε να εξυπηρετεί και τα γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλοπαιδιών ,τότε θα μπορούσε το Γυμναστήριο να επιβαρύνει με μικρότερο κόστος τον προϋπολογισμό του Δήμου και να προσφέρει και καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.
Ο Δήμος όμως αντί να κάνει αυτό που πρέπει έχει μεταφέρει στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τα απορριμματοφόρα σε συνθήκες τριτοκοσμικές για τους εργαζόμενους και στον χώρο που προορίζεται για Κυλικείο δίπλα στο κλειστό Γυμναστήριο την Υπηρεσία Καθαριότητας!!!!!
Μόνο μια διαλυμένη διοίκηση θα αποφάσιζε συνύπαρξη Αθλητισμού και Υπηρεσίας Καθαριότητας.

.Χαλάνδρι 24 Απριλίου 2012

Νίκος Πανταζή
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.