Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Με το αριστερό στο 2013 : ΕΘΝΙΚΟΣ - Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 81-67




Μια καλή εμφάνιση της ανδρικής ομάδας του Γ.Σ.Χαλανδρίου απέναντι στην ομάδα του Εθνικού εκτός έδρας μέχρι τα μέσα του 4ου δεκαλέπτου ήλθε να χαλάσει το απογοητευτικό τελευταίο 3λεπτο του αγώνα της ομάδας που οδήγησε σε μια ήττα με 14 πόντους, που δεν δικαιολογείτο από πουθενά σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα μας μπήκε καλά στον αγώνα και βάζοντας αφ’ενός την μπάλα μέσα στην ρακέτα με τον Μ. Ευαγγελίτση, αφετέρου με σουτ 3 πόντων από τον Λ. Μπάρτζο προηγήθηκε στο 1ο δεκάλεπτο με 20-15. Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε λίγο πολύ και στα επόμενα 2 δεκάλεπτα, παρόλα κάποια λάθη στην επίθεση όπου χάθηκαν εύκολα καλάθια, με αποτέλεσμα, τόσο το ημίχρονο, όσο και το 3ο δεκάλεπτο να λήξουν ισόπαλα, με σκορ 36-36 και 53-53 αντίστοιχα. Η διαφορά μεταξύ των 2 ομάδων δεν ξεπερνούσε εναλλάξ τους 2-3 πόντους, με αποτέλεσμα να φαινόταν ότι ο αγώνας θα κρινόταν στα τελευταία λεπτά. Πράγματι έτσι πήγε η εξέλιξη μέχρι το 36 λεπτό, οπότε η ομάδα φάνηκε να χάνει δυνάμεις, χάνοντας επιπόλαια καλάθια στην επίθεση και κάνοντας λάθη τα οποία οδηγούσαν τους αντιπάλους σε εύκολες αντεπιθέσεις. Δυστυχώς όταν η διαφορά ξεπέρασε τους 4 πόντους,    δεν υπήρξε άλλη απάντηση και ο αγώνας από 61-60 υπέρ μας έληξε 67-81 εις βάρος μας.

Οι παίκτες μας: Λ. Μπάρτζος 12(2), Τ. Κωνσταντώνης 4, Μ. Σβορώνος 5, Π. Πετριανίδης 11(3), Α. Μωραϊτης 5(1), Μ. Ευαγγελίτσης 19, Μ. Λουγιάκης 8, Λ. Βαρσάμος 3, Π. Καλόστος , Δ. Κόλλιας, Ν. Λυράκης. Οι προπονητές μας : Α. Καρούτζος, Γ. Στρατάκος, με υποστήριξη από τον Χ. Καρακάση.

Την επόμενη Κυριακή (20-1) η ομάδα μας κλείνει τον Α γύρο του Πρωταθλήματος στην έδρα της αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου (τελευταία στην βαθμολογία). Ας έλθουμε όλοι στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πετύχει την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.