Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Οποιος έχει μπάρμπα στο Χαλάνδρι!!!!!!!!

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΤΑ ΗΘΙΚΑ ,ΟΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!





Στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (13η συνεδρίαση) του Δήμου Χαλανδρίου και επέβαλε την ΣΦΡΑΓΙΣΗ του καταστήματος Χρωματοπωλείου στην οδό Παπανικολή 40, μετά από καταγγελίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διότι ΔΕΝ είχε τα απαραίτητα πιστοποιητικά πυρασφάλειας.


Φυσικά δεν το συζητάμε αν το χρωματοπωλείο σφραγίστηκε! Και φυσικά δεν σφραγίστηκε ΠΟΤΕ και δεν ανεστάλη η λειτουργία του!







Μέχρι και σήμερα και με δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια, την απόφαση της 16ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της 27ης Νοεμβρίου 2012, πουθενά δεν αναγράφεται να έχει αρθεί η επιβολή σφράγισης του χρωματοπωλείου, αφού προσκομίσει στην αρμόδια επιτροπή τα απαραίτητα πιστοποιητικά πυρασφάλειας.

Κανονικά και σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε η επιχείρηση του χρωματοπωλείου θα έπρεπε να είναι σφραγισμένη.

Το είδαμε και αυτό!!!

Στο φύλλο του Δεκεμβρίου 2012, της τοπικής εφημερίδας HALANDRI Press, ιδιοκτησίας της εταιρίας FOROCUBE AE η οποία ανήκει στον δημοτικό σύμβουλο και αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ανδρεόπουλο, φιλοξενείται στην τελευταία σελίδα ολοσέλιδη διαφήμιση του σφραγισμένου-ασφράγιστου χρωματοπωλείου.




Πόσο ηθικό είναι……;;;

Δηλαδή για να ανοίξει κάποιος μαγαζί στο Χαλάνδρι, πρέπει να παρει μηχανικό του Δήμου να του το φτιάξει, λογιστή δικό μας, διαφήμιση σε μέσο δικό μας, κλπ.

Ξέρετε τι μας θυμίζει όλο αυτό; Τη Νέα Υόρκη πρίν μια 20ετία που ξαφνικά εμφανιζόταν έξω από το μαγαζί σου ένας κύριος , σου έβαζε ένα μικρό κάδο απορριμάτων, και σου έλεγε : από σημερα εμείς σου καθαρίζουμε το πεζοδρόμιο, σου καθαρίζουμε τα τζάμια, σου προσέχουμε το μαγαζί !!!

Αν δεν συμφωνούσε;;; Την άλλη ημέρα το έβρισκε υπο ανακαίνιση.

Εδώ μάλλον αν δεν συμφωνείς κινδυνεύεις να σου ανασταλεί η άδεια, να σε ελέγξει η εφορία και το ΙΚΑ ή ακόμη και να πιάσει τυχαία φωτιά από βραχυκύκλωμα ….

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ!

Υ.Γ: Με το μπαράκι δίπλα στην Εκκλησία τι γίνεται ρε παίδες;;; Θα του δώσετε και άδεια για να πουλάει κεριά;;; Έτσι από απλή περιέργεια ρωτάμε....

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.