Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

H αλήθεια πονάει.Στο Μετρό δουλεύει τελικά κάποιος σχετικός με το αντικειμενο


Σταματόπουλος: Το πρακτορείο ΟΠΑΠ είναι της κόρης μου

Σταματόπουλος: Το πρακτορείο ΟΠΑΠ είναι της κόρης μου [βίντεο]

28.01.2013 08:38
Την οργισμένη αντίδραση του προέδρου των εργαζομένων του Μετρό, Αντώνη Σταματόπουλου, προκάλεσε μια αποστροφή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για συνδικαλιστές που έχουν πρακτορεία του ΟΠΑΠ.
Μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ για την επίταξη στο Μετρό, όπως ανέφερε χτες το iefimerida.gr, ο κ.Κωνσταντινόπουλος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζομένους του Μετρό που πήγαν στις δουλειές τους και αρνήθηκαν την πρόταση των συνδικαλιστών, αυτών που διορίστηκαν στα 50 τους και έχουν πρακτορεία του ΟΠΑΠ».
Ο βουλευτής δεν κατονόμασε τον κ. Σταματόπουλο, ωστόσο ο συνδικαλιστής του Μετρό έκανε τηλεφωνική παρέμβαση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Διορίστηκα στο μετρό ως Μαρμαράς και το μαγαζί ανήκει στην κόρη μου και όχι σε εμένα» είπε παραδεχόμενος ότι ο βουλευτής αναφερόταν στον ίδιο.
Στη συνέχεια, ο κ.Σταματόπουλος απείλησε τον βουλευτή (τον οποίο χαρακτήρισε «παιδάκι») με μήνυση και χαρακτήρισε «χουντικό κόμμα» το ΠΑΣΟΚ. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το ΠΑΣΟΚ το στήσαμε εμείς και κάναμε μεγάλο αγώνα με τον Ανδρέα Παπανδρέου για να λέμε ότι είναι ένα σοσιαλιστικό κόμμα, υπέρ του εργάτη». «Αυτοί το έκαναν φασιστικό και του έβαλαν τη σημαία της χούντας», κατέληξε.


Πηγή: Σταματόπουλος: Το πρακτορείο ΟΠΑΠ είναι της κόρης μου [βίντεο] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/87928#ixzz2JFqfBpEX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.