Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Οταν υπάρχει αγάπη για τον τόπο σου μπορείς να είσαι και χρήσιμος.Μπράβο στην Ένωση γονέων στους συναδέλφους που προσφέρθηκαν.


Που είναι ο Δήμος; 

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


 η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ σε συνεργασία με ομάδα  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ αποφάσισαν τη διοργάνωση τμημάτων ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτικής διδασκαλίας για όσους μαθητές το χρειάζονται.
Εκτιμούμε ότι η ενέργεια αυτή είναι κοινωνικά αναγκαία, λόγω της σημερινής αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής, η οποία έχει φτάσει χιλιάδες οικογένειες στην εξαθλίωση, με αποτέλεσμα συχνά να μην μπορούν να καλυφθούν τα στοιχειώδη.
Την ίδια στιγμή, που το Υπουργείο Παιδείας αδιαφορεί και έχει εγκαταλείψει τη χρηματοδότηση παρόμοιων προγραμμάτων, η προσφορά  από μέρους των εκπαιδευτικών είναι  άξια συγχαρητηρίων και στέλνει  στα παιδιά μας το μήνυμα της  αλληλεγγύης.
Ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και αφορούν στα  βασικά φιλολογικά μαθήματα, φυσική, χημεία, βιολογία και μαθηματικά.

Τα μαθήματα  γίνονται από Δευτέρα- Παρασκευή, τις απογευματινές ώρες στο
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, Σαλαμίνος και Αριστοφάνους για μαθητές δημοτικού
5ο ΛΥΚΕΙΟ, Σαλαμίνος και Αριστοφάνους για μαθητές γυμνασίου
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, Πεντέλης και Ιωαννίνων για μαθητές γυμνασίου και λυκείου
  
Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν τις μέρες και ώρες του μαθήματος που τους ενδιαφέρει.

Η μέχρι στιγμής ανταπόκριση των μαθητών είναι πολύ μεγάλη και υπάρχει αναγκαιότητα δημιουργίας και νέων τμημάτων, γι'αυτό και καλούμε όλους τους δασκάλους και καθηγητές που επιθυμούν να δείξουν έμπρακτα την κοινωνική τους αλληλεγγύη να δηλώσουν συμμετοχή στο enisxitiki@yahoo.gr 


Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.