Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 58-57


Τέλος 1ου Γύρου : 

Δύσκολη νίκη στο τελευταίο αγώνα του 1ου γύρου (20-1-2013) για την ανδρική ομάδας του Γ.Σ.Χαλανδρίου απέναντι στην ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 58-57 στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Πέρκιζας. Η ομάδα, μη έχοντας βρει ακόμα καλό ρυθμό μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, νίκησε μόλις με 1 πόντο την μαχητική ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Παρόλο ότι η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου ξέφυγε αρκετές φορές στον αγώνα με 8-9 πόντους, δεν κατάφερνε να κρατήσει τη διαφορά, με αποτέλεσμα ο αγώνας να έχει ενδιαφέρον μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν το 58-51 υπέρ του Γ.Σ.Χ έγινε 58-57, που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα είχε την ατυχία να τραυματιστεί από το α’ δεκάλεπτο, στο πόδι πάλι, ο Τ. Κωνσταντώνης και έτσι να στερηθεί τη βοήθειά του σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα. Τα σκορ των επιμέρους δεκαλέπτων 18-18, 31-29 (ημίχρονο), 46-43, 58-57.

Οι παίκτες μας: Λ. Μπάρτζος 15(1), Τ. Κωνσταντώνης, Μ. Σβορώνος 2, Π. Πετριανίδης 8, Μ. Ευαγγελίτσης 15, Μ. Λουγιάκης 3, Λ. Βαρσάμος 10 (1), Δ. Γιαννάκης 5(1), Π. Καλόστος , Δ. Κόλλιας, Ν. Λυράκης, Φ. Ακρίδας. Οι προπονητές μας: Α. Καρούτζος, Γ. Στρατάκος, με υποστήριξη από τον Χ. Καρακάση.

Στο τέλος του 1ου γύρου στη βαθμολογία προηγούνται οι ομάδες Πόλις Καλλιθέας 21 (10-1), Εθνικός Πειραιά 20 (9-2), Νίκη Αμαρουσίου και Γαλάτσι 19 (8-3), που έχουν ξεχωρίσει στον γύρο αυτό. Στη συνέχεια στη μέση της βαθμολογίας είναι 6 ομάδες, ανάμεσά τους και η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου, με τους εξής βαθμούς: Ζάκυνθος 17 (6-5), Καλαμάτα, Αγρίνιο, Αίγιο, Χαλάνδρι 16 (5-6), Κρανίδι 15 (4-7). Θα υποβιβαστούν 2 ή 3 από αυτές στο τέλος του πρωταθλήματος. Τέλος οι ομάδες του Ολυμπιονίκη 12 (1-10) και Ποσειδώνα Λουτρακίου 11 (0-11) καταλαμβάνουν τις δυο τελευταίες θέσεις και οδηγούνται μαθηματικά στον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου έχει κάνει μια ικανοποιητική πορεία στον 1ο Γύρο, αν αναλογιστούμε ότι ανέβηκε στην Γ Εθνική Κατηγορία εφέτος για πρώτη φορά, και επιπλέον την τελευταία στιγμή, έχοντας σχεδιαστεί για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ. Κέρδισε 5 αγώνες (όσοι ήταν και οι αγώνες που έδωσε στην έδρα της, έχοντας μια ήττα εντός έδρας από την Καλαμάτα και νικώντας τη Νίκη Αμαρουσίου εκτός έδρας) και έχασε 6. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, αλλά η ομάδα έχει ταλέντο και δύναμη και θα παλέψει για τη νίκη σε κάθε αγώνα, αισιοδοξώντας για την παραμονή στην Εθνική Κατηγορία και για την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία.

Την επόμενη Κυριακή (27-1) η ομάδα μας, με την έναρξη του 2ου γύρου, αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Κεραυνού Αιγίου, με στόχο τη νίκη που θα μας επιτρέψει να ξεπεράσουμε στη βαθμολογία την αντίπλαη ομάδα. Ας έλθουμε όλοι στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πετύχει μια νέα νίκη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.