Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Δημαρχείο έχουν όλοι οι Δήμοι εκτός απο το Χαλάνδρι .Ο Νίκος Πανταζής πληροφορεί τον Δήμαρχο ότι για το Δημαρχείο έχει προσφύγει στον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης γιατι με την παράλειψη αυτή ζημιώνεται ο Δήμος με ενοίκια κοντα στα 350.000 ευρω ετησίως.Δήμαρχε βγάλε οικοδομική άδεια αμέσως αφού οικόπεδο και αρχιτεκτονικό σχέδιο είναι έτοιμα.Εκτός αν πρέπει να πληρώνουμε σε κάποιους ενοίκια!!!!!!!!


ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Εγκαίνια του νέου Δημαρχείου

AddThis Social Bookmark Button


H Δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος κα Ευτυχία Γαϊτανά - Αποστολάκη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Ν. Χαλκηδόνος, σε μια σεμνή τελετή, παρουσία πλήθους Δημοτικών Συμβούλων και δημοτικών υπαλλήλων.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο τριώροφο κτίριο εξοπλισμένο με εξελιγμένους μηχανισμούς και τεχνολογικές εφαρμογές που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας προσβασιμότητας, υγιεινής και άνεσης τόσο για τους εργαζόμενους του χώρου όσο και για τους κατοίκους.  Το Δημαρχείο της Νέας Χαλκηδόνος βρίσκεται στην «είσοδο» της πόλης μας, στην συμβολή των οδών Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων.

.«Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιήθηκε μέσω του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα αποπληρωμής του, χωρίς να επιβαρυνθούν οι δημότες μας. Σε αυτό το σύγχρονο δημοτικό κτίριο, πριν από ένα χρόνο περίπου, μεταφέρθηκε μεγάλο μέρος των υπηρεσιών του Δήμου μας,  που μέχρι εκείνη τη στιγμή στεγάζονταν σε μισθωμένα κτίρια,  εξοικονομώντας έτσι πόρους για την πόλη μας. Σήμερα, μου δίνεται η τιμή σε μια περίοδο έντονης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης να παραδώσω προς χρήση ένα «στολίδι» για τη περιοχή μας, παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές», τόνισε η Δήμαρχος στην ομιλία της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.