Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ολα τα είχε η Μαριορή το χόκεϊ της έλειπε.Χόκεϊ το άθλημα του Χαλανδρίου


Καταστρέφουν το παρκέ του κλειστού παίζοντας χόκεϊ

Είχαμε προειδοποιήσει την διοίκηση για την ανυπολόγιστη ζημία  που θα γίνει στο παρκέ του κλειστού αν επιτρέψει την διεξαγωγή αγώνων χόκεϊ. Εκείνος δεν μα άκουσε και δέχθηκε την πρόταση για Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα χόκεϊ ,όταν όλα τα

Κλειστά της Αττικής το αρνηθήκανε. Αιτία βέβαια ο γνωστός ,άγνωστος καταφερτζής  στο Χαλάνδρι παράγοντας από τον οποίο είχαμε γλυτώσει κατάφερε να μας ξαναέλθει με μπαστούνια αυτή την φορά.

Πέρα από τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έξωση των ομάδων, ήδη από την πρώτη προπόνηση οι ζημίες ,οι τεράστιες χαρακιές είναι εμφανείς και αν διεξαχθεί παιγνίδι η καταστροφή στο πανάκριβο Παρκέ θα είναι οριστική.

Δήμαρχε ζητάμε την παρέμβαση σου και την ανάκληση της διεξαγωγής του πρωταθλήματος αυτού που καμιά σχέση δεν έχει με την πόλη ούτε την Ελλάδα.

Θα αφήσεις να καταστραφεί τελείως το κλειστό για να ικανοποιηθεί ένα άθλημα που θέλει ειδικούς χώρους

2 σχόλια:


  1. Nikos Gwgos Χόκεϋ κ. ΠΑΝΤΑΖΗ , με ρίζες και στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ βεβαίως-βεβαίως, όπως γράφει και το σχετικό έντυπο που κυκλοφορεί σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ που δεν έχει λεφτά

    To πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων που είχαν κλη...Δείτε περισσότερα
    23 ώρες πριν · Επεξεργασμένο · Μου αρέσει!

    Nikos Gwgos Τίθεται βέβαια και θέμα ασφάλειας διεξαγωγής μεγάλων διοργανώσεων στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου "Ν. Πέρκιζας".

    Γιατί η απόσταση αγωνιστικού χώρου χόκεϊ και κερκίδας είναι ελάχιστη, ενώ τα μπαλάκια αυτά είναι επικύνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα. Ά...Δείτε περισσότερα
    23 ώρες πριν · Επεξεργασμένο · Μου αρέσει!

    Nikos Gwgos Σε ό,τι αφορά το παρκέ η επίσημη απάντηση είναι με κερί (!!!!) θα γίνει η επιδιόρθωσή του. Τότε δεν κατάλαβα γιατί οι γυναίκες να μην εισέρχονται με τακούνια στον αγωνιστικό χώρο αφού έχουμε αυτή τη λύση του κεριού???

    P.S. Και κάτι άσχετο: Ο Δεκέμβρης έχει περάσει και ακόμα τα ανοιχτά γήπεδα σκεπάζονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ανοικτα θα σκεπασθούν ,όταν αγορασθεί το στρώμα του Υψους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.