Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Τι γίνεται με το Πεύκο Πολίτη

Η διοίκηση του Δήμου σε δράση
Είναι πιο εύκολο να σύρεις καράβι στην στεριά από το να βάλεις αυτή την διοίκηση του Δήμου να δουλέψει ουσιαστικά για την πόλη. Μέχρι σήμερα κάνει μόνο Μελέτες σκορπίζοντας χρήματα και ενοικιάζει κτίρια πάλι για να εξυπηρετήσει υποχρεώσεις της. Παράδειγμα η τελευταία ενοικίαση κτιρίου τον Σεπτέμβριο του 2012 με ενοίκιο 5.300 τον μήνα με φωτογραφικό διαγωνισμό που ακόμη παραμένει αναξιοποίητο.

Κάναμε σαν  δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι - Αναγέννηση Νίκος Πανταζής» μεγάλη προσπάθεια να πείσουμε την διοίκηση να επαναλάβει την προκήρυξη της μελέτης για την ένταξη του Πεύκο Πολίτη και  καταφέραμε να ξαναγίνει ο διαγωνισμός και να πάρει την μελέτη για καλή μας τύχη ο ίδιος μελετητής. Στη συνέχεια με μια μεγαλειώδη παρουσία του κόσμου στο Δημοτικό Συμβούλιο απαιτήσαμε να υπογραφεί επιτέλους η σύμβαση με τον μελετητή, που καθυστερούσε αδικαιολόγητα.

Πάρα τις υποσχέσεις η ανίκανη διοίκηση μετά από 8 μήνες και με συνεχείς οχλήσεις από τον Νίκο Πανταζή αξιώθηκε να υπογράψει την σύμβαση τον Ιανουάριο του 2013.Απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εμείς δεν τα βάζουμε με πρόσωπα αν και η αξιοποίηση των προσώπων στη κατάλληλη θέση είναι καθοριστική για την επιτυχία και δείχνει και την ικανότητα του δημάρχου  να επιλέγει τους κατάλληλους. Κρίνουμε όμως όλους πολιτικά από το έργο που επιτελέσανε και η τεχνική υπηρεσία με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία δεν έχει δυστυχώς επιλύσει κανένα από τα βασικά προβλήματα της πόλης.

Περιμένουμε απάντηση και την δραστηριοποίηση από την νέα αντιδήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.