Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Όλα εδώ πληρώνονται


Τι συμβαίνει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σε δύσκολη θέση, πολιτικά, βρίσκεται μετά τη χθεσινή αποκάλυψη (βλ. σχετικάhttp://www.lykavitos.gr/2013/02/blog-post_3806.html ) η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Μετά το απόλυτο άδειασμα από το κόμμα της, σειρά παίρνουν και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, τις οποίες η ίδια έχει φροντίσει να προκαλέσει
επανειλημμένως.
Ο Τομέας Γυναικών του ΠΑΣΟΚ τονίζει σε ανακοίνωσή του:
"Κόλαφος  η καταγγελία της τουρίστριας , η οποία ήρθε στη χώρα μας το 2005, έπεσε θύμα βιασμού και ακόμη αναμένει να εκδοθεί η ποινή για το κακούργημα αυτό… Δεν είναι η μόνη, αφού άλλες τρεις γυναίκες θύματα βιασμού από τον ίδιο κατηγορούμενο "αναμένουν στη σειρά" για έναρξη της δίκης τους!

Οι αναβολές και οι συνεχείς καθυστερήσεις (από απεργίες, στάσεις εργασίας και δικονομικά εμπόδια) που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αυτές από την ελληνική δικαιοσύνη αποτελούν κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ οι γυναίκες, θύματα βιασμών, υποβάλλονται όλο αυτό το διάστημα σε νέες τραυματικές εμπειρίες.

Προβληματισμό όμως προκαλεί το εξής: Συνήγορος του κατηγορουμένου για βιασμούς στις παραπάνω υποθέσεις είναι η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, η άμεμπτη, αυστηρή, επίμονη νομικός και βουλευτής, η οποία στην περίπτωση των παραπάνω εγκλημάτων με διάφορα «νομικά κόλπα» εξασφαλίζει στον πελάτη της 8 χρόνια "ελεύθερης ζωής".

Γιατί σε αυτή την περίπτωση λείπει το πάθος και το σθένος για την απόδοση της δικαιοσύνης κα Κωνσταντοπούλου;

Αναμένουμε από την κα Κωνσταντοπούλου την επιβεβαίωση ή τη διάψευση των παραπάνω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.