Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Καταιγιστική Νίκη Βόλου, έσωσαν την παρτίδα Καβάλα και Τύρναβος

  0 
 
  0
  
Η Νίκη Βόλου διέλυσε 5-0 τη Ζάκυνθο και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 16 βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Κέρκυρα.
Η θεσσαλική ομάδα δεν είχε όρεξη για αστεία και κατατρόπωσε τους νησιώτες μπροστά σε 3.500 οπαδούς. Το σκορ άνοιξε μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Παπαδόπουλος με σέντρα - σουτ ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ανιέτε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του δείχνοντας τις προθέσεις της θεσσαλικής ομάδας για μια ευρεία νίκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί με τους Γκότοβο, Τζιώρα και Τσίτα να σκοράρουν και να διαμορφώνουν το 5-0. 

Αιγινιακός και Τύρναβος μοιράστηκαν από έναν βαθμό σε ένα χορταστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σκορ και στο 85ο λεπτό δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Κουρτεσιώτη να δίνει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.
Από έναν βαθμό μοιράστηκαν και οι Βατανιακός και Καβάλα, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τους «Αργοναύτες» να σώζουν την παρτίδα στο 95ο λεπτό όταν ο Αλεξίου σκόραρε και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.
Τέλος, ισοπαλία υπήρξε και στα Γιαννιτσά καθώς η τοπική Αναγέννηση ήρθε 1-1 με τον Εθνικό Γαζώρου παραμένοντας έτσι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος: 5-0

Αιγινιακός - Τύρναβος: 3-3

Βατανιακός - Καβάλα: 1-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Εθνικός Γαζώρου: 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.