Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Μας τελείωσαν οι ντόπιοι σωτήρες υποψήφιοι δήμαρχοι και κάνουμε εισαγωγή.Το Παλιό ΠΑΣΟΚ αυτοί που κλείσανε την Οργάνωση στο Χαλάνδρι, πολέμησαν τον Γυφτόπουλο, ψηφίσαν Ζαφειρόπουλο και Κουράση και φέρανε το ΠΑΣΟΚ από 42% στο 6% μας φέρνουν τον νέο σωτήρα

Το πολύ καλό Μπλοκ ΠΡΟΦΙΛ και ο  Αρης Νόμπελης μας ενημερώνει. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς. Έχουμε και εισαγωγή Υποψηφίου Δημάρχου από Πάτρα με τα ίδια γνωστά εξαπτέρυγα.

Δεν θα αφήσουν εύκολα την κουτάλα


ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!

Εδώ γελάμε . Νέα Δημοτική κίνηση στο Χαλάνδρι 

που θα ανατρέψει τον Κουράση. Σιγά παιδιά μην σπάσετε τα αυγά.

Μα αυτός που κρύβεται από πίσω τον έβγαλε τον Κουράση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του μπλοκ μας, οι οποίες δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση, γνωστοί επιστήμονες, άνθρωποι του πολιτισμού και ισχυροί παράγοντες της πόλης μας, μέσα σε απόλυτη και επιβεβλημένη μυστικότητα, έχουν ήδη δημιουργήσει μια δραστήρια κίνηση πολιτών με πολιτικά χαρακτηριστικά, η οποία μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και να γίνει ιδιαιτέρως ελκυστική στους συμπολίτες μας.

Η πρώτη ενέργεια που αναμένεται την εβδομάδα που μας έρχεται είναι η ανακοίνωση του ονόματος, του εμβλήματος και του βασικού συνθήματος της νέας δημοτικής κίνησης που θα παραπέμπει σε... επανάσταση!!! Όπως ενημερωθήκαμε από πηγή μας που βρίσκεται μέσα στο κέντρο των εξελίξεων, η κίνηση αυτή δεν είναι απολύτως εξακριβωμένο αν θα συμμετάσχει ως συνδυασμός στις επερχόμενες εκλογές, αλλά σίγουρα θα συμπλεύσει με δυνάμεις που βρίσκονται απέναντι στη σημερινή διοίκηση του δήμου μας, την οποία οι πρωταγωνιστές του εγχειρήματος θεωρούν τραγικά ανεπαρκή και ζημιογόνα για την πόλη μας!
Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε κανένα.Σας γνωρίζουμε
Λυπάμαι μόνο για την ξεφτίλα κάποιων που κάποτε είχαν και λίγη τσίπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.