Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

O Χρήστος Λυντέρης προσκαλεί την ολομέλεια της Πρωτοβουλίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 ώρα 6μμ σας προσκαλούμε στην Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας που θα γίνει στην Αθήνα στο γραφείο του Π. Χασάπη (Πανεπιστημίου 56).  Η Ολομέλεια, δηλαδή το σύνολο όσων έχουν προσυπογράψει τη Διακήρυξη, είναι το ανώτατο όργανο της Πρωτοβουλίας και συνεδριάζει κάθε μήνα.
Η αλλαγή του χώρου της συνεδρίασης κρίθηκε επιβεβλημένη επειδή στην προηγούμενη Ολομέλεια που έγινε στον πολυχώρο «Άγκυρα» παρουσιάστηκαν πάρα πολλά τεχνικά προβλήματα στη διαδικτυακή αναμετάδοση. Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
#1. Ενημέρωση για τις συναντήσεις της «Π» με προσωπικότητες, ομάδες, κινήσεις, κλπ.
#2. Σύντομες ομιλίες μελών για την εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης,
#3. Δράσεις μας για ευρύτερη συμμαχία φορέων υπέρ της προώθησης της ιδέας ενός Νέου Συντάγματος από τους πολίτες, και για προώθηση του αιτήματός μας για δημόσια διαβούλευση αλλαγής του Συντάγματος. Δημιουργία λίστας για πολιτικές επαφές μας με προσωπικότητες, ομάδες, κινήσεις, κλπ. Πρόταση για μια επικοινωνιακή εκστρατεία υπέρ της συνταγματικής υιοθέτησης των δημοψηφισμάτων που καλούν μόνον οι πολίτες.
#4.  Άλλα θέματα που θα προτείνουν τα μέλη.
Όσοι αδυνατείτε να προσέλθετε, μπορείτε να συμμετάσχετε διαδικτυακά. Παρακολουθείτε online τη συνεδρίαση μέσω του livestream καναλιού στο www.neosyntagma.net (δεξιά στήλη) και λαμβάνετε το λόγο συνδεόμενοι μέσω SKYPE καλώντας: protovoulia
Η Πρωτοβουλία κατοχυρώνει την ελεύθερη έκφραση της βούλησης και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων όλων ανεξαιρέτως των μελών της σε ισότιμη βάση με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

     «Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγμ. Αλλαγή» 
     website:     www.neosyntagma.net
     email:        info@neosyntagma.net
     Facebook:  facebook.com/groups/neosyntagma

     Twitter:     @neo_syntagma 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.