Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Καταργήθηκαν και επίσημα τα Νομικά Πρόσωπα.Γλυτώσαμε στον Αθλητισμό απο την χειρότερη διοίκηση των τελευταίων σαράντα χρόνων.

Καταργήθηκαν και επίσημα με απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκηση  ς και τα τρία νομικά πρόσωπα του Δήμου.1)Ο αθλητικός οργανισμός 2)Το Αετοπούλειο3)Ο Οργανισμός κοινωνικής  προστασίας.
Το  Αετοπούλειο έπρεπε να καταργηθεί με τις πρώτες συγχωνεύσεις .Τότε παρέμεινε λόγω της πρότερης μεγάλης δραστηριότητας που είχε επιδείξει για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ο οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής με την καθοδήγηση Του Γιάννη Λαδόπουλου αν εξαιρέσεις τους παιδικούς σταθμούς που έκλεισε σχεδόν τρεις τα πήγαινε καλά.

Ο αθλητισμός με την χειρότερη διοίκηση των τελευταίων ετών είναι ευτύχημα που περνά στον Δήμο. Ο πρόεδρος κ.Ντάβαρης  αφήνει πίσω κλειστούς όλους τους αθλητικούς  χώρους που τους λειτουργούσε  μέχρι σήμερα χωρίς άδεια, χωρίς πυρόσβεση ,χωρίς βασικά αθλητικά και ιατρικά όργανα  ,αφήνει  ρημαδιό το κλειστό γυμναστήριο, εκτός λειτουργίας το κολυμβητήριο των 180.000.000δρχ στην Αποστολόπουλου .Μόνο να δείτε το στρώμα ύψους στον Στίβο αρκεί για αντιληφτείτε  την ανικανότητα αυτών τω ν ανθρώπων .Το μόνο που κάμνανε είναι συναυλίες και  συνεστιάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.