Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Χαλάνδρι- Αναγγένηση Νίκος Πανταζής» η άνοιξη στο Χαλάνδρι έρχεται


Μαζί  μπορούμε να φέρουμε το καινούργιο, να αλλάξουμε την πόλη 
και την καθημερινότητα μας. 
Μαζί να ξαναφέρουμε την Άνοιξη στο Χαλάνδρι

Οι Δημοτικές εκλογές θα γίνουν τον Μάιο του 2014 μαζί με τις Ευρωεκλογές.
Ίσως αυτή η σύμπτωση Άνοιξης και εκλογών να φέρει και στην πόλη μας την Άνοιξη και το  «Χαλάνδρι –Αναγέννηση Νίκος Πανταζής» στην διοίκηση του Δήμου.
Εμείς διεκδικούμε τον Δήμο με την δύναμη μας  με την παρουσία μας τα τελευταία χρόνια σε όλα τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και στην καθημερινότητα του συμπολίτη μας.
Αποδείξαμε ότι μια μικρή αντιπολιτευτική παράταξη μπορεί να κάνει πολλά για την πόλη και αφήνουμε σε σας να κρίνετε τι μπορούμε να πετύχουμε αν με την ψήφο σας μας κάνετε διοίκηση.
Η κρίση είναι ευκαιρία να έλθουμε κοντά ο ένας στον άλλο ,να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας. Ζούμε σε μια Κοινωνία χωρίς κανόνες και ανεχόμαστε τι κλεψιές τις Μίζες, την αναξιοκρατία , την διαφθορά, το ρουσφέτι σαν να είναι κάτι φυσιολογικό.
Ανεχόμαστε την ανικανότητα των διορισμένων από τα κόμματα δημάρχων στο Δήμο να μαζέψουν τα σκουπίδια , να μας έχουν ένα ομαλό  πεζοδρόμιο, δρόμους χωρίς  λακκούβες ,ένα παιδικό σταθμό για τα παιδιά μας, μια ήσυχη πόλη το βράδυ για να ξεκουραστούμε.
Μια Κοινωνία χωρίς μέτρο, ισοπεδωμένη, ατομικιστική, εκφυλισμένη, με την οικογένεια σε κίνδυνο.
Σε αυτή την Κοινωνία  αντιστεκόμαστε σαν άτομα αλλά και σαν παράταξη και ζητάμε και την δική σας συμμετοχή, με συλλογικότητα, με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με παρουσία σε όλους του Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης, με προτάσεις στον Δήμο αλλά και δικές μας πολιτικές  πρωτοβουλίες.
 Είμαστε εδώ- είμαστε κοντά σου όλα τα χρόνια  και όχι μόνο προεκλογικά.
Δεν είμαστε οι σωτήρες της πόλης.
 Bαρεθήκαμε του σωτήρες, δεν θέλουμε να μας σώσουν και πάλι.
 Θέλουμε να αποφασίζουμε εμείς  για την πόλη μας, θέλουμε τον δήμαρχο φίλο, μας  γείτονα, έναν από εμάς, που θα αγωνίζεται για τα δικά μας προβλήματα και όχι εκείνων που τον διόρισαν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.