Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΚΗ "ΜΙΛΗΣΕ": ΠΛΑΣΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ!!




Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με το περιβόητο έργο των τσιγγάνων δημιουργεί το γεγονός ότι στο πόρισμα της γραφολόγου που όρισε το δικαστήριο για να ελέγξει αν είναι βάσιμη η μήνυση κατά παντός υπευθύνου του Παναγιώτη Βάσιου, αναφέρεται πως ο τελευταίος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!
Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, υπάρχει και δεύτερο πόρισμα από άλλο γραφολόγο που ο ίδιος ο μηνυτής προσέλαβε και καταλήγει σε παρόμοιο συμπέρασμα, έπειτα από 35 δείγματα υπογραφής που έδωσε ο κ. Βάσιος.
Σίγουρα ο ανακριτής που χειρίζεται το ποινικό μέρος της υπόθεσης θα λάβει σοβαρά υπόψη του τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, ενώ, όπως μας πληροφορούν πηγές μας που γνωρίζουν άριστα την υπόθεση, το επιχείρημα ότι η συγκεκριμένη επιτροπή ήταν αναρμόδια να παραλάβει το επίμαχο έργο δεν θα είναι κρίσιμο για την τελική απόφαση του δικαστηρίου.
Ετσι, όλοι περιμένουν με αγωνία να διαπιστώσουν τι θα συμβεί στη δίκη της 26ης Νοεμβρίου που εκδικάζεται η μήνυση του Παναγιώτη Βάσιου, την ώρα που ο ανακριτής έχει αρχίσει να καλεί αυτούς που διώκονται ποινικά, προκειμένου να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.
Οσον αφορά το κομμάτι του καταλογισμού, ίσως και μέσα στον Νοέμβριο οριστεί δικάσιμος για την αίτηση αναστολής προς την εφορία των ανθρώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση και οι οποίοι έχουν ήδη βγάλει προσωρινή διαταγή για να σταματήσουν τα όποια μέτρα αποφάσιζε η εφορία να λάβει για να διασφαλίσει το ποσό που έχει καταλογιστεί.
πηγή προφιλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.