Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Θα έπρεπε να εκτελούνται αυτα τα καθάρματα

Κάθειρξη 50χρόνων στον παιδεραστή της Έδεσσας

. Κοινωνία
pic-0-norm78945
Πενήντα χρόνια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 53χρονο παιδεραστή για το βιασμό πέντε ανήλικων αγοριών στην Έδεσσα. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο διατήρησε την ίδια ποινή που είχε επιβάλει Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ενώ ο καταδικασθείς θα εκτίσει 25 χρόνια - το ανώτατο όριο φυλάκισης που προβλέπει ο νόμος.
Επιπλέον επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 400.000 ευρώ. Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών όπως ζήτησε ο 53χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων ο οποίος αποκάλυψε προσωπικά του βιώματα που συνέβαλαν στη συναναστροφή του με ανήλικα αγόρια. "Αρρώστια" φέρεται πως το χαρακτήρισε ο ίδιος ενώ παραδέχτηκε τις πράξεις του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2007 και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης προσέφερε χρήματα και διάφορα δωράκια στα ανήλικα παιδιά φτωχών οικονομικών μεταναστών προκειμένου αυτά να μην μιλήσουν σε κανέναν. Η αρχική εκτίμηση των διωκτικών αρχών ότι όλα αυτά γινόταν εν γνώσει γονέων των παιδιών, δεν αποδείχθηκε και έτσι ο 53χρονος κατέστη ο αποκλειστικός κατηγορούμενος και καταδικάστηκε για το βιασμό ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.