Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αέρας Ανανέωσης στο Χαλάνδρι


O Νίκος Πανταζής με τις κυρίες του Συνδυασμού κ.Κυπριώτη,κ.Σαραντίδου ,δ.Σαραντοπούλου
Δημοτικές  εκλογές θα κάνουμε τα ίδια

 ή θα πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας

Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και οι γνωστοί άγνωστοι της πόλης όπως σε κάθε Δημοτική εκλογική αναμέτρηση τα τελευταία χρόνια, που δεν βρίσκονται στα πράγματα, άρχισαν να ξαναπαίζουν το ίδιο παιγνίδι  της  Ενότητας, της Συμπαράταξης ,της Κεντροδεξιάς και της Κεντροαριστερά.

Είναι οι ίδιοι που δεν δίστασαν να συνεργασθούν και με τον Ζαφειρόπουλο και τον Κουράση. Οι ίδιοι που επέβαλαν τα χρίσματα στο Πασόκ  για να μπορούν αν δεν βγει το πρώτο σενάριο να κινούν τα νήματα πίσω από τις κουρτίνες.

Είναι οι ίδιοι που ψάχνουν κάθε χρόνο για σωτήρες και παρουσιάζουν Υποψηφίους  Δημάρχους που δεν έχουν καμία σχέση με την πόλη και τα προβλήματα της. Υπάρχουν βέβαια και τα ψώνια που αυτοχρίζονται και οι  λαγοί που βάζουν τα ονόματα τους για να διαπραγματευθούν μετά θέσεις και αξιώματα

Δεν μπορούν όμως να κοροϊδέψουν κανένα .Όλοι έχουν κριθεί στην πράξη, τους  γνωρίζει ο κόσμος και δεν θα μπορέσουν να το ξαναγελάσουν.

Μας  λένε λοιπόν ξανά ελάτε να ενωθούμε.

 Να ενωθούμε με ποιους με τους μέτριους με τους υπαλλήλους των κομμάτων, με τους διαπλεγμένους ,με του ανίκανους να διαχειριστούν απλά πράγματα ,με εκείνους που αφήνουν την πόλη στην τύχη των εργολάβων και των ιδιοκτητών Μπαρ, σε εκείνους που δεν μπορούν να μαζέψουν ούτε τα σκουπίδια ,σε εκείνους  που κρύβονται από τους πολίτες ή σε εκείνους που θέλουν να κάνουν κουμάντο κρυμμένοι, αδιαφορώντας  για το ποιος είναι  Δήμαρχος

Τους  απαντάμε εσείς τελειώσατε για την πόλη δεν την αγαπάτε, γίνατε  δημόσιοι υπάλληλοι που ενδιαφέρεσθε για του μισθούς ,αντί να αγωνιστείτε για τα συμφέροντα της πόλης .

 
Εμείς  η μόνη Ανεξάρτητη  Δημοτική Παράταξη

«Χαλάνδρι – Αναγέννηση Νίκος Πανταζής »

θα προχωρήσουμε  με νέους ανθρώπους και με όσους από τους παλιούς όρθωσαν το ανάστημα τους είπαν την γνώμη τους ,προσπάθησαν για το καλό τη πόλης και καλούμε όλους όσους  θέλουν να βοηθήσουν ή να έχουν συμμετοχή στην νέα εποχή που την τύχη του Χαλανδρίου θα έχουν οι κάτοικοι του και όχι οι διορισμένοι να μας  εμπιστευθούν.

 Κάθε Πέμπτη ο Νίκος Πανταζής δέχεται τους κατοίκους στα γραφεία της Παράταξης στο εμπορικό Κέντρο Χαϊμαντά 19-21 πρωί 10.00πμ-13.00μμ και απόγευμα 18.00μμ-21.00μμ .

Τηλεφωνήστε μας για όποιο πρόβλημα διαπιστώνετε



Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

2108032349-6944433097

www.pantazis-nikos.gr      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.