Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Οι άνθρωποι που διοικούν τον Αθλητισμό στο Χαλάνδρι είναι εχθρικοί με τα Αθλητικά σωματεία. Τα θεωρούν μαγαζάκια . Τους τα χαρίζομαι τους καλούμε να έλθουν να τα πάρουν αυτοί για να μιλάνε για μαγαζάκια κάτι θα ξέρουν.


Αύριο Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 21.00μμ στα γραφεία μας στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλανδρίου καλούμε επίσημα τον κ.Ντάβαρη πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Χαλανδρίου και τον κ.Μπάβα μέλος του συμβουλίου που μίλησε απαξιωτικά για τους Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης  χαρακτηρίζοντας  όλους  μαγαζάκια
να έλθουν να τους παραδώσουμε τα μαγαζάκια .

Θέτω στην διάθεση τους την παραίτηση όλου του Δ.Σ.
Αν δεν έλθουν περιμένουμε να παραιτηθούν
 από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού

Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν αξίζει τον κόπο να παλεύεις όταν εκείνοι που για Χάρι τους αγωνίζεσαι   σε αναγνωρίζουν σε σέβονται αλλά δεν συμπαρατάσσονται μαζί σου . Την κρίσιμη στιγμή των εκλογών διαλέγουν πάλι  τους μέτριους εκείνους  που για τέσσερα χρόνια έβριζαν.

Σαν αθλητής γνωρίζω ότι πρέπει να αγωνίζεσαι για την νίκη αλλά δεν κερδίζεις πάντοτε. Καποιες φορές ο αντίπαλος είναι καλύτερος .Αύτη την ήττα την δέχομαι και προσπαθώ  να είμαι  καλύτερος  στην επόμενη συνάντηση.

Δεν συμβαίνει το ίδιο με την πολιτική. Εδώ κυβερνά η μετριότητα δεν προχώρα ο καλύτερος αλλά ο πιο γλοιώδης ο πιο ανεγκέφαλος , η πιο κατάλληλος για να παίξουν τα παιγνίδια τους όσοι κρύβονται από πίσω. Να γιατί φτάσαμε εδώ. Γιατι επικρατήσαν  με την δική μας ανοχή οι κλεφτές ,οι υπάλληλοι, τα κυκλώματα.

Αφορμή για τις σκέψεις μου αυτές ήταν ένα γεγονός μικρής αξίας που αποτελεί όμως μικρογραφία αυτών που συμβαίνουν στον Δήμο Χαλανδρίου.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου του Αθλητισμού έγινε η κατανομή των ωρών προπόνησης στους συλλόγους.

Εκεί για πολλοστή φορά διαπίστωσα ότι δεν αλλάζει τίποτα .Προσπάθησα να μιλήσω  για τον Αθλητισμό σε ανθρώπους που βιαζόταν να πάνε στο σπίτι αφού είχαν εξυπηρετήσει τα φιλικά σωματεία και μιλούσανε για τους Συλλόγους ως ιδιοκτήτες των γηπέδων που μας κάνουν χαριστικές πράξεις

Μόνη εξαίρεση η φωνή της  αντιπολίτευσης του Σπύρου Αδαμόπουλου που όμως ήταν πολύ μόνος αφού έλειπαν οι Κουρουβακάλης  και Ανδριτσόπουλος  των άλλων δημοτικών παρατάξεων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.