Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Παρέμβαση Νίκου Πανταζή για τους Αθλητικούς χώρους


Ο Νίκος Πανταζής δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου που κυρίως πλήττεται από το κλείσιμο των αθλητικών χώρων, γιατί όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει επίσημο παιγνίδι αλλά δεν μπορεί ούτε να προπονηθεί με κίνδυνο η άνοδος  στα μεγάλα σαλόνια του βόλεϊ και του Μπάσκετ να ακυρωθεί από παραλείψεις του Δήμου, μας δήλωσε: Το πρόβλημα είναι γνωστό παρά τις προσπάθειες μας που συνοδεύτηκαν και από αναφορά στον εισαγγελέα η προηγούμενη διοίκηση και ο πρόεδρος του  νομικού Προσώπου του Αθλητισμού για τρία ολόκληρα χρόνια δεν βρήκαν χρόνο να ασχοληθούν με αποτέλεσμα να χρεωθούν και το κλείσιμο των αθλητικών χώρων.
Φυσικά δεν χρεώνουμε τίποτα στην παρούσα διοίκηση αφού πληρώνει την παρακαταθήκη του κ.Νταβαρη που διέλυσε τα πάντα.
Προσωπικά και μετά το αίτημα του Δημάρχου να βοηθήσουμε την διοίκηση να λυθεί το θέμα όσο το δυνατό νωρίτερα, επισκέφτηκα την διευθύντρια αθλητισμού για να ενημερωθώ. Η ενημέρωση ήταν ότι ο φάκελος είναι στην πυροσβεστική υπηρεσία και περιμένουν τον έλεγχο .Επισκέφθηκα στην συνέχεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με την διπλή μου ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου και του προέδρου παρακάλεσα να επιταχυνθεί η διαδικασία. Πράγματι  η πυροσβεστική Πέμπτη και Παρασκευή ετοίμασε τα πιστοποιητικά και έλλειπε ένα παράβολο και η υπογραφή του Διοικητή. Έμεινα στην Πυροσβεστική την Παρασκευή μέχρι της 14.00μ περιμένοντα ς τον διοικητή να υπογράψει τα πιστοποιητικά. Ο διοικητικός προϊστάμενος μου γνώρισε ότι ο Διοικητής θα υπογράψει τελικά την Δευτέρα το πρωί.

Ενημέρωσα του Υπεύθυνο τον Αθλητισμού κ.Κιούση και του είπα ότι την Δευτέρα θα ξαναπάω στην Πυροσβεστική για να πάρω και ο ίδιος αν χρειασθεί τα πιστοποιητικά και να τα φέρω στον Δήμο. Πράγματι στις 08.30 πμ πήγα στην Πυροσβεστική και εκεί ενημερώθηκα ότι τηλεφώνησε κ κ.Νταβία και τους είπε ότι τα χαρτιά θα τα παραλάβει εκείνη υπηρεσιακά. ¨όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσα ούτε είχα δικαίωμα να υποκαταστήσω την υπηρεσία και έφυγα. Ενημέρωσα τον κ.Κιούση τηλεφωνικά και τον κ.Γκάκα με επίσκεψη μου στο γραφείο του και στην συνέχεια ενημέρωσα και τον επιβλέποντα μηχανικό κ.Σάλα που με διαβεβαίωσε ότι σήμερα θα πάρει τα πιστοποιητικά και θα τα διαβιβάσει στην κ.Νταβία. Εμείς περιμένουμε από την διευθύντρια του αθλητισμού να κινηθεί το ταχύτερο και είμαστε στην διάθεση όλων για να βοηθήσουμε και στην άμεση επίσκεψη της επιτροπής που θα πρέπει να υποχρεωθεί να έλθει ειδικά για το Χαλάνδρι μέσα στην εβδομάδα για να μην πω αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.