Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Δημοτικές εκλογές στο Χαλάνδρι.Συνέχεια άρθρων του Νίκου Πανταζή

Τι πρέπει να κάνουμε
Τον Σεπτέμβριο ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στα πράγματα του Δήμου. Μια παράταξη που για  χρόνια ήταν στην αντιπολίτευση εκμεταλλευόμενη την μεγάλη διάσπαση των άλλων αυτοδιοικητικών παρατάξεων, βρίσκεται σήμερα στην διοίκηση  του Δήμου ,σε ένα ρόλο τελείως διαφορετικό από αυτό που ήξερε πολύ καλά να κάνει.
Η Αντίσταση με τους πολίτες με την βοήθεια του Σύριζα και του πολιτικού κλίματος κέρδισε τον Δήμο και από  την 1η Σεπτεμβρίου πρέπει να αποφασίζει και να υλοποιεί το πρόγραμμα της και πολλές φορές θα έχει εκείνη να αντιμετωπίσει την πίεση ,την διαφορετική άποψη, ακόμη και την αντίδραση των κατοίκων. Ελπίζουμε για το καλό της πόλης ότι θα καταφέρει να λειτουργήσει, παρακάμπτοντας τις προσωπικές εμμονές και τους δογματισμούς μελών της που μετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Με τον δήμαρχο κ.Ρούσο και με μια σειρα αρκετών δημοτικών συμβούλων της παράταξης του γνωριζόμαστε  χρόνια. Είναι γνώστες της πραγματικότητας του Δήμου , γνωρίζουν τα προβλήματα και σε κάθε περίπτωση η παρουσία τους είναι μια μικρή εγγύηση ότι θα επικρατεί η λογική στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πάνε καλύτερα από την τελματωμένη διοίκηση Κουράση.

Εμείς  σαν αντιπολίτευση καταρχήν  ως  συνδυασμός του Γιάννη Λαδόπουλου με τους τρείς συμβούλους της δύναμης  αλλά και ως σύνολο με τους συνδυασμούς που έχουμε δυνατότητες συνεργασίας ,οφείλουμε να σχηματίσουμε ένα μέτωπο που θα στηρίξει ότι θετικό γίνεται ,αλλά και θα αντισταθεί με κάθε μέσο σε ότι κρίνεται επιβλαβές για την πόλη. Ταυτόχρονα πρέπει από τώρα να μπαίνουν οι βάσεις των συνεργασιών και να ετοιμάζεται η επόμενη μέρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.