Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Μπουτάρης: "Βλακώδης η αξιολόγηση αλλά θα συναινέσω με πόνο καρδιάς"


Τι δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης για την αξιολόγηση των υπαλλήλων των ΟΤΑ
"Βλακώδη" χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης την αξιολόγηση των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, ωστόσο πρόσθεσε ότι θα συναινέσει με πόνο καρδιάς.
"Η εισήγησή μου προς το δημοτικό συμβούλιο είναι ότι η αξιολόγηση είναι εξαιρετικά βλακώδης αλλά με πόνο καρδιάς θα συναινέσω και θα επιδιώξουμε να αλλάξει ο τρόπος που γίνεται" είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Δευτέρα (29/09).
Όπως επεσήμανε, όταν παρέλαβαν τον δήμο "όλοι οι υπάλληλοι ήταν με 10άρια. Ήταν όλοι καλοί, δεν υπήρχαν κακοί εργαζόμενοι, αυτό ήταν παραλογισμός".
Για τον επανέλεγχο, ο κ. Μπουτάρης σημείωσε: "Η διαδικασία δεν ενοχλεί κανένα αλλά αποδεικνύει ότι δεν στηρίζουμε τους φαύλους. Είναι αυστηρό το μέτρο πολύ, μόνο ένας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη που μπορεί να υπάρχει αμφιβολία". Ζήτησε, επίσης, από τους εργαζομένους στο δήμο να επιτρέψουν στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης είπε "και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ δεν γίνεται". Για γκεμπελική κυβερνητική προπαγάνδα έκανε λόγο από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ενώ ο Γιάννης Δελλής τόνισε "τώρα είναι ο πραγματικός Μπουτάρης για την αξιολόγηση, πρώτα ήταν ο προεκλογικός".
Πληροφορίες από voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.