Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Παραμένουν κλειστοί οι Αθλητικοί Χώροι στο Χαλάνδρι.Αγώνας δρόμου για την διοίκηση του Δήμου.Ο Νίκος Πανταζής βοηθάει την προσπάθεια για την γρήγορη επίλυση


Ο Δήμαρχος Σίμος Ρούσος στο τελευταίο Συμβούλιο ζήτησε την συμπαράσταση όλων για να λυθεί το πρόβλημα για το οποίο φυσικά δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη.

Για την κατάσταση αυτή που δεν έχει συμβεί σε κανένα Δήμο σε τόση έκταση την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο πρώην πρόεδρος του Γυμναστηρίου κ.Ντάβαρης που για δύο χρόνια ενώ είχε την ευκαιρία και τα χρήματα  και την υποχρέωση να λύσει με άνεση όλα τα ζητήματα, δεν το έκανε .Οι σύλλογοι πίεσαν ακόμη και με την παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο με δικηγόρο  και ο Νίκος Πανταζής έκανε αναφορά στον εισαγγελέα  γι’αυτή την βαρεία αμέλεια του προέδρου και για την όλη του λειτουργία στο Νομικό Πρόσωπο παρά τις υποσχέσεις όμως φθάσαμε στο Λουκέτο.
Αναφέρομαι στις προσωπικές ευθύνες του προέδρου κ. Ντάβαρη  και όχι του Δημάρχου γιατί εκείνος είχε την δυνατότητα και την αρμοδιότητα αλλά αμέλησε για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση. Στον δήμαρχο χρεώνουμε την μη αλλαγή του συγκεκριμένου προέδρου που του ζητήθηκε επανειλημμένα.
Ο λαός του Χαλανδρίου τιμώρησε τον κ. Ντάβαρη αλλά οι σύλλογοι και οι πολίτες πληρώνουν ακόμη την  ανευθυνότητα του και την απραξία.
Ο Νίκος Πανταζής με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου , αλλά και του προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου που κυρίως  πλήττεται γιατί  έχει δύο ομάδες στην Α2 κατηγορία και στην Γ' εθνική, επί δύο ημέρες  βρέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για να επιταχυνθεί ο έλεγχος και η έκδοση του Πιστοποιητικού ελέγχου.

Η αλήθεια είναι για να επαινούμε και τους  υπαλλήλους μας ,ότι ο φάκελος των υπηρεσιακών παραγόντων και του μηχανικού κ.Σάλα ήταν άψογος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την Δευτέρα να τελειώσουμε με την πυρόσβεση. Ο Νίκος Πανταζής ενημέρωσε τον υπεύθυνο της Διοίκησης  κ.Κιούση και κλείστηκε ραντεβού για κοινή επίσκεψη των δύο ανδρών με την αποκεντρωμένη διοίκηση για την έκδοση της προσωρινής άδειας που θα μας συμπεριλάβει στην παράταση που δίνει ο Νόμος για την λήψη της οριστικής άδειάς μέχρι το Φεβρουάριο του 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.