Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΟΣ


Στις 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕΔΑ, δόθηκε συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε από τους 10 δημάρχους της Αττικής οι οποίοι, από κοινού με άλλους 9 Δημάρχους στην επικράτεια, αρνούνται τον “επανέλεγχο” των συμβάσεων των δημοτικών τους υπαλλήλων.

Παρόντες ήταν οι δήμαρχοι: Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, Βύρωνα Άκης Κατωπόδης, Καισαριανής Γιώργος Κοντόσταυλος, Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος και  Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος. Τον δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα και τον δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη  που δεν μπόρεσαν να παραστούν, εκπροσώπησαν αντίστοιχα οι αντιδήμαρχοι Γιάννα Χριστόγλου  και Γιάννης  Σπανός. Στο πάνελ των ομιλητών, συμμετείχε και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων με τη δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη».

Την εισήγηση του θέματος προς τους εκπροσώπους του τύπου έκανε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, ο οποίος τόνισε ότι ο επανέλεγχος των συμβάσεων εργασίας που μετατράπηκαν από ορισμένου σε αορίστου χρόνου  είναι άμεσα συνδεδεμένος με τις απολύσεις που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση σε εκπλήρωση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει απέναντι στην τρόικα και τις μνημονιακές πολιτικές που για μια ακόμα φορά έβαλαν στο στόχαστρο την τοπική αυτοδιοίκηση,  Αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.