Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόβλημα σε εξοπλισμό (μπασκέτα) στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Έπεσε μια Μπασκέτα στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Απόλλωνα στο Νομισματοκοπείο.Παρόμοια ατυχήματα  είναι άσχημο να συμβαίνουν όμως συμβαίνουν και σε χώρους που η φροντίδα των αρμοδίων είναι πολύ καλύτερη(πχ σχολεία).
Αυτό που καταγγέλλω σήμερα  είναι η ευκολία που ο σημερινός Δήμαρχος στην ουσία απεμπολεί ένα δικαίωμα χρήσης αυτού του χώρου για σαράντα και πλέον χρόνια ,που αν ήταν ατομική ιδιοκτησία ήδη θα ήταν δικό μας με χρησικτησία.
Απεμπολεί ένα χώρο ζωτικό για το Κάτω Χαλάνδρι για τον οποίο και ο ίδιος αγωνίσθηκε για χρόνια σαν μέλος της επιτροπής διεκδίκησης αυτού του χώρου.

κ.δήμαρχε ο χώρος αυτός χαρακτηρισμένος από το Γενικό Πολεοδομικό του 89 αθλητικός παρά την επαίσχυντη τροπολογία Βουλγαράκη του 93 και την τροπολογία Παπαδόπουλου για την κατασκευή του Υπουργείου οικονομικών εξελίξεις για τις οποίες  ευθύνεται προσωπικά ο τότε Δήμαρχος κ.Παττακός, ήταν πάντα στην χρήση του Αθλητισμού της πόλης.
Συνεπώς είναι λάθος εξαιτίας ενός ατυχήματος εύκολα να αναγνωρίζουμε την ιδιοκτησία που αμφισβητήσαμε και αμφισβητούμε.
Το ίδιο κ.δήμαρχε κάνατε και με το κλειστό Παπαδάκης.Σήμερα προπονούνται οι ομάδες ,κάνουν αγώνες οι ομάδες με την επίκληση άδειας από τον ΟΣΚ και ο Δήμος δεν αντέδρασε στην παράλογη αυτή αμφισβήτηση απο πλευράς συλλόγων ,ενός ακόμη χώρου του οποίου την χρήση έχει ο Δήμος αποκλειστικά.
κ.Δήμαρχε επειδή γνωρίζω ότι συμφωνείτε μαζί μου για την τελική και τυπικά παράδοση αυτών των χώρων στους πολίτες του Κάτω Χαλανδρίου,άλλωστε συμμετείχατε προσωπικά σε όλους τους αγώνες που έγιναν παρακαλώ να αποφεύγετε και την φραστική ακόμη αμφισβήτηση της χρήσης αυτών των χώρων για αθλητισμό και Αναψυχή.
Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια της διοίκησης για την τυπική κατοχύρωση στον Δήμο αυτών των χώρων είτε ιδιοκτησιακά ,είτε ως χρήστες.
ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημάρχου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 

Χαλάνδρι, 24/9/2014


Το απόγευμα της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ αποκολλήθηκε από τη βάση της μια μπασκέτα. Σας ενημερώνουμε ότι ο χώρος αυτός ανήκει στη Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και ο Δήμος Χαλανδρίου δεν έχει καμιά ευθύνη για τη συντήρηση και την λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.