Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Μαζί με την διοίκηση του Δήμου για το άνοιγμα των Αθλητικών χώρων.Ο Νίκος Πανταζής καλεί τους προέδρους των συλλόγων για να προγραμματισθεί δυναμική παρέμβαση στην Αποκεντρωμένη διοίκηση που δεν έχει κανένα λόγο να μην συμπεριλαμβάνει το Χαλάνδρι στην παράτση του Νόμου.Οι πολιτικοί αντίπαλοι αντιμετωπίζονται πολιτικά και όχι με αποφάσεις σε βάρος των πολιτών και μιας ολόκληρης πόλης

Το Σάββατο θα μπούμε στο κλειστό για προπόνηση. Οι Αθλητικοί χώροι είναι των πολιτών και όχι του Αγγέλακα. Πρέπει  να λειτουργούν με ασφάλεια για να μην υπάρχει κίνδυνος  τραυματισμού ,αλλά δεν θα πληρώνουμε την ηλιθιότητα του κράτους. Είμαστε στην διάθεση του Δήμου  με την παρουσία μας στην Αποκεντρωμένη διοίκηση να ενισχύσουμε την προσπάθεια της σημερινής διοίκησης  και των υπηρεσιών του Δήμου που υπερέβαλαν εαυτούς για την επίλυση του θέματος.
1)Καταρχήν είναι παράλογο να λειτουργεί μια Αθλητική εγκατάσταση χωρίς άδεια. Γι'αυτό ευθύνεται αποκλειστικά η Διοίκηση Κουράση και προσωπικά ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου  κ.Ντάβαρης  για βαρεία αμέλεια ,αφού για τρία χρόνια  από τότε που δημιουργήθηκε το πρόβλημα δεν έκανε απολύτως τίποτα ,ή καλύτερα έκανε συναυλίες του νέου κύματος.
Αυτό εμείς το καταγγείλαμε ζητήσαμε την παρέμβαση εισαγγελέα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να πείσουμε τους αρμόδιους να κάνουν την δουλειά τους.
2)Η αποκεντρωμένη διοίκηση δεν μας έδωσε την άδεια την προηγουμένη φορά γιατί δεν υπήρχε πυρόσβεση και τουαλέτες ΑΜΕΑ. Σήμερα αυτοί οι δύο λόγοι εξέλιπαν αφού και πυρόσβεση και τουαλέτες λειτουργούν. Λογικό συνεπώς για την αποκεντρωμένη είναι να στείλει την επιτροπή να βεβαιώσεις τις αλλαγές και να μας δώσει τουλάχιστον την προσωρινή άδεια . Αν εν τω μεταξύ ο Νόμος  βάζει και άλλες προϋποθέσεις αυτές  να θεραπευτούν μέσα στην προθεσμία που δίνει η εγκύκλιος για όλα τα γυμναστήρια μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015.

3)Ολο αυτό το διάστημα το κλειστό  Παπαδάκης λειτουργεί με κατάληψη από τους συλλόγους το ίδιο θα συμβεί  και στο κλειστό του Δημοτικού γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.