Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Φέραμε το μεγαλύτερο Τουρνουα 3χ3 της NOVA στο Χαλάνδρι

Ο Νίκος Πανταζής  πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου και Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου με τον Γιάννη Λαδόπουλο δήλωσε:
Πετύχαμε την συνεργασία με την nova για Ένα τουρνουά 3Χ3 που θα γίνει στο Χαλάνδρι στο τέλος του μήνα. Διαφορετικό από τα υπόλοιπα, γιατί θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φίλιππου Συρίγου.
Θα επιδιώξουμε να γίνει θεσμός για την πόλη μας

Του Φίλιππου Συρίγου δεν του άρεσαν ποτέ οι "αγιογραφίες" και τα ...ωραία λόγια. Προτιμούσε να διαφωνεί με όλους και να ρίχνει μπινελίκια. Του άρεσε όμως το μπάσκετ. Όπως το τουρνουά που θα΄ναι αφιερωμένο στη μνήμη του, όπως αυτό που διοργανώνουν Nova και Forthnet στις 31/5 και 1/6. Ένα τουρνουά 3Χ3 στα γήπεδα του Δήμου Χαλανδρίου.
Η συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Τετάρτη 14/5 στην αίθουσα Κασσάνδρα στον Βοτανικό ήταν ένας φόρος τιμής στον Φίλιππο, καθώς το κανάλι που εργάστηκε τα τελευταία χρόνια πήρε την σχετική πρωτοβουλία.
Ήταν εκεί ο γιος του Γιώργος, αλλά και ο εγγονός του Φίλιππος, που και ένα σωρό άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε (και κατά καιρούς ... τσακώθηκε χωρίς αμφιβολία) όλα τα χρόνια της καριέρας του.
Τι θα γίνει στο Χαλάνδρι. Ένα τουρνουά 3Χ3 για αθλητές πάνω από 7 ετών και μέχρι ... όσο γίνεται. "Θα έχετε κατηγορία και 60 χρονών" ρώτησε χαμογελώντας ο Στιβ Γιατζόγλου.
“Θέλουμε να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό στους νέους και το τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνουμε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία” είπε ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet Γρ.Κατσογιάννης, που έδωσε και δυο-τρεις λεπτομέρειες του τουρνουά: “Απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Όσοι είναι από 7 ετών και πάνω, μπορούν να παίξουν στο τουρνουά, την διοργανωτική ευθύη του οποίου θα έχει ο Νίκος Μπουντούρης. Οι κανονισμοί θα είναι οι επίσημοι του 3Χ3
θα διεξαχθεί με επαγγελματικές προδιαγραφές και θα δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες ερασιτέχνες αθλητές, παιδιά και ενήλικους, να φτιάξουν τη δική τους ομάδα και να παίξουν μπάσκετ”.
Η ανώτερη διευθύντρια πλατφόρμας και περιεχομένου της Forthnet, Κατερίνα Κασκανιώτη επισήμανε ότι η διοργάνωση “είναι ο δικός μας έμπρακτος τρόπος να τιμήσουμε τον επί σειρά ετών θερμό υπέρμαχο του μπάσκετ, συνεργάτη και φίλο, Φίλιππο Συρίγο. Η συνεισφορά του αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τα κανάλια Νοvasports και το έργο που μας άφησε είναι για εμάς σεβαστή παρακαταθήκη, στα χνάρια της οποίας θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε”
Οι ομιλητές-διοργανωτές συμφώνησαν και με την πρόταση του Παναγιώτη Γιαννάκη, που πρότεινε το τουρνουά να γίνεται κάθε χρόνο, ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς, αλλά και κίνητρο σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να στραφούν προς το μπάσκετ.

Την εκδήλωση τίμησε πλήθος εκπροσώπων του μπάσκετ, από κάθε πλευρά. Δηλαδή ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, και Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών, Μανώλης Παπαμακάριος, ο Διευθυντής Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Μπουρλάκης, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Χορόζογλου και οι διεθνείς μπασκετμπολίστες Κώστας Μπογατσιώτης, Ανδρέας Παπαντωνίου, Στιβ Γιατζόγλου, Κώστας Αλεξανδρίδης, Μιχάλης Κακιούζης, Γιώργος Καλαϊτζής, Γιάννης Γιαννούλης, Δημήτρης Παπανικολάου.  Το Δήμο Χαλανδρίου εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος, Κρίστη Αγαπητού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.