Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Εμείς για το θέμα της αδείας λειτουργίας των Αθλητικών χώρων στείλαμε την διοίκηση του Γυμναστηρίου στον εισαγγελέα, δεν τα βάλαμε με τους εργαζόμενους.


Για το κλείσιμο των Αθλητικών χώρων μέχρι να βγει η άδεια την ευθύνη την έχει ο Κουράσης και ο Ντάβαρης και την θεωρούμε επιβεβλημένη για την ασφάλεια των αθλητών.
Χρήματα υπήρχαν και επιστράφηκαν από τον Ντάβαρη τον Σεπτέμβριο του 2013 γιατί δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να κάνει τον διαγωνισμό για την πυρόσβεση, άλλωστε είχε αλλεργία με τους διαγωνισμούς αφού μόνο με αναθέσεις λειτουργούσε.
 Βέβαια ο δημόσιος κατήγορος,προβοκάτορας τότε δεν ασχολήθηκε με το θέμα ,δεν έβγαλε ανακοινώσεις ,δεν ενδιαφέρθηκε για το καλό των πολιτών.Αφού κανει τον πολύξερο ας μας απαντήσει στα παρακάτω

 Πριν κάποιους μήνες χάλασε η αντλία της Γεώτρησης του Δήμου Χαλανδρίου που ποτίζει τις νησίδες στην Δουκίσσης Πλακεντίας στην Παπανικολή και το παρκάκι  πίσω από το καρφουρ στην Αρτεμισίου.
Από τότε το πράσινο μένει απότιστο σχεδόν κινδυνεύει να ξεραθεί και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να επιδιορθώσει την αντλία ή τουλάχιστον να ποτίσει το πράσινο με την Υδροφόρα.

 Χρειάζεται παρέμβαση του δημάρχου για να επισκευασθεί η αντλία;;;

Έσπασε ένα ταμπλό στα ανοικτά γήπεδα του Μπάσκετ. Μετά από πολλές  παρεμβάσεις αξιώθηκε ο Δήμος ν αγοράσει ένα ταμπλό μέσω της Φλύας γιατί η Διεύθυνση αθλητισμού δεν μπορούσε να κάνει διαγωνισμό προμηθειών αφού στον προϋπολογισμό δεν προβλέφτηκαν διαφορετικοί κωδικοί προμηθειών!!!!!
Τελικά το ταμπλό ήλθε στο Γυμναστήριο και η τοποθέτηση του έγινε επιτακτική γιατί σε λίγες μέρες θα διεξαγόταν στην πόλη το μεγαλύτερο τουρνουά 3χ3 Μπάσκετ σε συνεργασία Δήμου ,Γυμναστικού  και ΝΟΒΑ σπορ.

Χρειάζεται παρέμβαση του Δημάρχου 
για να τοποθετηθεί το ταμπλό;;;;


Καταργήσαμε τα Νομικά πρόσωπα και φέραμε τις αρμοδιότητες στον βασικό κορμό του Δήμου με την συγκατάθεση των εργαζομένων και γιατί πιστεύω ότι μια συγκροτημένη Διεύθυνση με μόνιμο προσωπικό μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και ταυτόχρονα να υπάρχει και άμεσος έλεγχος. Αν είναι οι διευθυντές να χρειάζονται αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και παρεμβάσεις του Δημάρχου τότε δεν χρειαζόμαστε τόσες διευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.