Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πολίτες που δεν τα μετρούν όλα με το χρήμα.Δεν είναι όλα Μπίζνες και οικονόμα


Το τουρνουά 3χ3 στην μνήμη του Φίλιππα Συρίγου 
οργανώνεται από την ΝΟΒΑ σπορ και τον Γυμναστικό και αποτελεί την μεγαλύτερη Αθλητική διοργάνωση εφέτος.

Τα γήπεδα παραχωρήθηκαν δωρεάν όπως συμβαίνει για όλες τις εκδηλώσεις ,γιορτές, τουρνουά των συλλόγων απο τον Δήμο.
Οι αθλητές που παίρνουν  μέρος δεν έχουν  καμία οικονομική επιβάρυνση ,είναι όλων των ηλικιών και θα παίξουν σε οργανωμένες ομάδες τέσσερα παιγνίδια ,ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα
Οι πολίτες  που γυμνάζονται ελεύθερα στα γήπεδα έχουν εγκαίρως ειδοποιηθεί και συμμετέχουν οι περισσότεροι σε ομάδες στα πρωταθλήματα των ηλικιών τους πάλι χωρίς επιβάρυνση. Όχι μόνο δεν τους στερήθηκε το γήπεδο αλλά οργανωμένα θα παίξουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις και ο Δήμος διαφημίσθηκαν από την ΝΟΒΑ και θα διαφημισθούν περισσότερο αφού  προβλέπεται  και ζωντανή μετάδοση μια ώρας του Αθλητικού γεγονότος.
Αθλητές  επίλεκτοι μεγάλων  ομάδων συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και θα έλθουν  σε επαφή με τους μικρούς Χαλανδραίους.
Ο Γυμναστικός συμμετέχει στο οργανωτικό κομμάτι και δεν έλαβε την παραμικρό  οικονομικό αντάλλαγμα ,ή παροχή.

Ο Νίκος Πανταζής πρόεδρος του Γυμναστικού δήλωσε:
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του για τον αθλητισμό για τους Συλλόγους για τους παράγοντες. Ένα είναι γεγονός δεν αγοράζονται και πουλιούνται όλα. Ευτυχώς υπάρχουν και σήμερα συμπολίτες μας που δρουν ,προσφέρουν, χωρίς να σκέφτονται σαν μπακάληδες.

Η κριτική και ο έλεγχος είναι απαραίτητοι, όμως μου κάνει εντύπωση πολίτες που άσκησαν διοίκηση και θα ξαναβρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ,που προέρχονται από τον Σοσιαλιστικό χώρο να έχουν απόψεις νεοφιλελεύθερες που οδηγούν σε ενοικίαση των Αθλητικών χώρων σε ιδιώτες και όχι στην παραχώρηση της χρήσης στους πολίτες οργανωμένους  μέσα στα σωματεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.