Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Γρηγόρης Ψαριανός εναντίον Κουβέλη και της συζύγου του: Τα λέω στο Φώτη και στη Φωτεινή...

Ο Γρηγόρης Ψαριανός εναντίον Κουβέλη και της συζύγου του: Τα λέω στο Φώτη και στη Φωτεινή...

27.05.2014 15:16
Μύδρους κατά του Φώτη Κουβέλη εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, που ζήτησε την άμεση παραίτηση του προέδρου του κόμματος και άφησε αιχμές ακόμη και για το ρόλο της συζύγου του κ. Κουβέλη, Φωτεινής.

«Όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος, μετά το καταστροφικό αποτέλεσμα για τη ΔΗΜΑΡ», είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM και ζήτησε από τον πρόεδρο του κόμματος να τον ακούσει τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Φωτεινή.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους τι εννοεί με τη φράση «και ο Φώτης και η Φωτεινή» διευκρίνισε πως αναφέρεται στη σύζυγο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ η οποία, όπως είπε, έχει άποψη για όσα συμβαίνουν στο κόμμα.

«Ελπίζω να ακούσει ο Φώτης και η Φωτεινή. Είχε συμμετάσχει στα πάντα και ελπίζω να ακούνε και να καταλάβουν τι έλεγα τόσους μήνες», είπε.

«Θα είναι μεγάλη ντροπή στα χέρια του Κουβέλη να πεθάνει η Ανανεωτική Αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου, του Μιχάλη Παπαγιαννάκη, του Γρηγόρη Γιάνναρου και του Μπάμπη Δρακόπουλου», τόνισε.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επέρριψε ευθύνες στον Φώτη Κουβέλη αλλά και την ηγετική του ομάδα για τους χειρισμούς τους, λέγοντας πως «πήγαν το κόμμα στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς και κόμματα τύπου Πουλάω Οικόπεδα».

«Έπρεπε ο κ. Κουβέλης να είχε πάρει πρωτοβουλίες για την Κεντροαριστερά τότε που είχε 6 με 6,5%, ενώ τώρα που έχει πάει στο 1%, την πρωτοβουλία την έχει ο Βενιζέλος» ανέφερε.

Κατηγόρησε επίσης τον Φώτη Κουβέλη ότι κάνει εσωτερικές διαπραγματεύσεις για να διασωθεί στην ηγεσία, ενόψει της συνεδρίασης των οργάνων την Παρασκευή. Είπε μάλιστα ότι δεν προτίθεται να πάει στη συνεδρίαση αλλά δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή.

Ποιά είναι η Φωτεινή Κουβέλη
Η σύζυγος του Φώτη Κουβέλη, Φωτεινή Πάλλα είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που αποφεύγει ιδιαίτερα τη δημοσιότητα. Ερωτεύθηκαν όντας μαθητές στη Β΄Λυκείου, σε ηλικία 16 ετών και είναι μαζί 45 ολόκληρα χρόνια! Είναι δικηγόρος και με τον προέδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς έχουν αποκτήσει δύο κόρες.


Πηγή: Ο Γρηγόρης Ψαριανός εναντίον Κουβέλη και της συζύγου του: Τα λέω στο Φώτη και στη Φωτεινή... | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/156770#ixzz32vv106tX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.