Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ενας αγωνιστής της Τοπική Αυτοδιοίκησης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου με τον Γιάννη Λαδόπουλο

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Γεννήθηκα στα Μελιανά Πρεβέζης το έτος 1951 . Ήλθα στο Χαλάνδρι το έτος 1968 και συγκεκριμένα στην Μεταμόρφωση και από εκεί στο Πάτημα Χαλανδρίου όπου μένω μέχρι και σήμερα.

Στην Τοπική αυτοδιοίκηση:
Δημοτικός Σύμβουλος
Πρόεδρος διάφορων Νομικών Προσώπων

Στην Συνδυκαλισμό:
Πρόεδρος της Αντιπροσωπευτικής Συνέλευσης κοινωνικού Ελέγχου στα Ταχυδρομεία.

Είμαι πτυχιούχος του οικονομικού πανεμπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπήρξα διευθυντής του Ταχυδρομείου Χαλανδρίου για 10 χρόνια από το 1990 έως και το 2000.

Οικογενειακή κατάσταση:
Παντρεμένος με 2 παιδία

Ζώ στο Πάτημα Χαλανδρίου από το έτος 1974 και εκτιμώ ότι κάτι προσέφερα από τις θέσεις που μου εδόθησαν από τους κατοίκους και ως συνοικιακός σύμβουλος τω πάλαι ποτέ και ως Δημοτικός σύμβουλος αλλά και από τη θέση του Διευθυντή του Ταχυδρομείου Χαλανδρίου όπου κατά κοινή πιά ομολογία(εννοώ των κατοίκων του Χαλανδρίου) έκανα ότι ήταν δυνατό για την πληρέστερη εξυπηρέτησή τους.
Συγκεκριμένα για το πάτημα Χαλανδρίου η παρέμβασή μου υπήρξε σημαντική, βέβαια αυτοπροβάλλομαι με αυτή μου την παρέμβαση αλλά όταν εξελέγην δημοτικός σύμβουλος ήμουν ο πρώτος για το πάτημα και δεν γνωρίζω εάν κάποιος άλλος έχει εκλεγεί έκτοτε. Βέβαια έκτοτε το Πάτημα Χαλανδρίου έγινε με την ένταξή του στο Σχέδιο πολυπληθές και η όποια οικειότητα μεταξύ μας έχει απωλεσθεί. Με αυτή μου την παρέμβαση θέλω να σας κάνω γνωστό ότι θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό " ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ- Γιάννης Λαδόπουλος, υποψήφιοσ δήμαρχος" και ζητώ την ψήφο σας. 

Φιλικά 
ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


  Υ.Γ ένα ερώτημα για τον κοινό νού.
Είναι δυνατόν οποιοσδήποτε νόμος- γενικό πολεοδομικό να χαρακτηρίζει ως πράσινο μια περιοχή όπου είναι δομιμένη παράνομα μεν αλλά με διαφόρους κατά καιρούς νόμους Τρίτση, νομιμοποιημένοι?

Οι βασικές υποδομές κατοίκισης φώς, νερό, τηλέφωνο και βασικό αποχετευτικό δύκτιο είναι υπαρκτές,  εκ τός του ότι έχει μελετηθεί μέχρι τρίτης ανάρτησης από την Δημοτική Αρχή. Ποία λοιπόν είναι η σκοπιμότητα του χαρακτηρισμού σε χώρο πρασίνου και γιατί δεν κοινούνται οι διαδικασίες απελευθέρωσης της δεσμευμένης περιοχής αλλά και ελέγχου των υπευθύνων για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό?? Εννοώ την περιοχή Πάτημα ΙΙ δεξιά της Ηρακλείτου και στη συμβολή της με την οδό Αναπαύσεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.