Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ: 1η ΝΙΚΗ -> Νίκη Αμαρουσίου - Γ.Σ Χαλανδρίου 61-63

Πρώτη νίκη με σπουδαία εμφάνιση εκτός έδρας, εις βάρος της πρωτοπόρου μέχρι χθες Νίκης Αμαρουσίου, πέτυχε ο ΓΣ Χαλανδρίου στην 4η αγωνιστική της Γ Εθνικής Κατηγορίας (11-11-2012) με 63-61 (40-24). Η ομάδα μας άρχισε εξαιρετικά τον αγώνα και με συμμετοχή από όλους τους παίκτες της προηγήθηκε στο ημίχρονο με 40-24 (α δεκάλεπτο 22-14)! Στο τρίτο δεκάλεπτο λάθη των παικτών μας και η αναμενόμενη πίεση των παικτών της Νίκης έφεραν την μείωση της διαφοράς στο καλάθι (53-51). Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο αγώνας κύλισε με την ομάδα μας να είναι μεν μπροστά αλλά με 2-3 πόντους μόνο διαφορά. Με πολύ δύναμη στην άμυνα, η ομάδα πήρε τη νίκη με 63-61! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές μας Α. Καρούτζο και Γ. Στρατάκο για την πρώτη αυτή επιτυχία της ομάδας!

Οι παίκτες μας: Λ. Μπάρτσος 9 (2), Δ. Γιαννάκης 3, Λ. Βαρσάμος 8 (2), Π. Πετριανίδης 10, Τ. Κωνσταντώνης 5, Μ. Ευαγγελίτσης 14, Μ. Λουγιάκης 9 (1), Μ. Σβορώνος 5 (1), Π. Καλόστος, Δ. Κόλλιας, Ν. Λυράκης.
Δυστυχώς μετά τον αγώνα έγιναν επεισόδια με κύρια αιτία την προκλητική συμπεριφορά παικτών και παραγόντων της αντίπαλης ομάδας προς δικούς μας παίκτες. Παρότι δυο παίκτες μας προκλήθηκαν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, η συμμετοχή τους στην σύρραξη είναι απαράδεκτη και κατακριτέα. Η ομάδα μας όμως θα επιδώσει επίσημη διαμαρτυρία για την συμπεριφορά των διαιτητών της συνάντησης που εντελώς προκλητικά α) κράτησαν μεν τα δελτία των παικτών μας Ευαγγελίτση και Κωνσταντώνη αλλά κανένα δελτίο των παικτών της αντιπάλου ομάδας οι οποίοι συμμετείχαν εκτεταμένα στα επεισόδια (Δέλιος) ή είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά (όπως το Νο 8), και β) δεν έκαναν καμμία αναφορά για την γενικευμένη επίθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο που δεχτήκαμε μετά το τέλος του αγώνα – με χαρακτηριστικά παραδείγματα παίκτες της Νίκης και άλλους (;) να κυνηγούν (!) παίκτη μας, καρέκλα να πετάγεται στον πάγκο μας – ή για την συμμετοχή στη σύρραξη παράγοντα της αντιπάλου ομάδας. Η δικαιολογία που ανεπίσημα μας δόθηκε - είδαμε τι έγινε για 2' μόνο - με τα επεισόδια να κρατούν πάνω από 20' απλά επιβεβαιώνει την διαπίστωση της μη ειλικρινούς αντιμετώπισης των γεγονότων. Λυπούμεθα πολύ για αυτό.

Στον επόμενο αγώνα (18-11-2012) η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου αντιμετωπίζει, εντός έδρας, στις 17.00, την ομάδα του Κρανιδίου. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Πέρκιζας,για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει την επόμενη νίκη της στον φετεινό μαραθώνιο της Γ Εθνικής Κατηγορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.