Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ψήφισαν να μη δεχθούν "τσιγγανάκια" στο σχολείο τους!

Όταν η διοίκηση του Δήμου μέσα στην απραξία της περιμένει από τα ΜΑΤ να δώσουν λύση στο πρόβλημα του Καταυλισμού των τσιγγάνων.

Όταν ο πρόεδρος του αρμόδιου Νομικού προσώπου και γιατρός στο επάγγελμα δεν φροντίζει για τον εμβολιασμό των μικρών παιδιών και την  υγιεινή των μεγαλύτερων

Όταν Διευθυντές σχολείων και δάσκαλοι κάνουν τον Πόντιο Πιλάτο και δεν παρεμβαίνουν

Όταν Δημοτικές παρατάξεις δήθεν ευαίσθητες μασάνε τα λόγια τους στα Δημοτικά συμβούλια και θέλουν να είναι με όλους

Τότε εμφανίζονται γονείς να ξεχνούν ότι και τα τσιγγανάκια είναι παιδιά




Ψήφισαν να μη δεχθούν "τσιγγανάκια" στο σχολείο τους! blog Στην Πλατεία
Συνάντηση με τον διευθυντή σπουδών του υπουργείου Παιδείας έχουν αυτή την ώρα οι διευθυντές του 7ου και 10ου Δημοτικού σχολείου Χαλανδρίου, κκ Γιώργος Κυριαζόπουλος και Γιάννης Κοσμόπουλος, μετά την απόφαση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων να μη γίνονται δεκτά στα εν λόγω σχολεία παιδάκια Ρομά.

Το enikos.gr επικοινώνησε με τον υποδιευθυντή του 7ου Δημοτικού σχολείου, κ. Δημήτρη Μητρόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι ως Διοίκηση «δεν έχουμε κανένα θέμα να δεχθούμε στο σχολείο μας, όλα τα παιδιά, είτε λέγονται Ρομά, είτε είναι μαύρα, είτε αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Είμαστε ένα σχολείο ανοιχτό για όλα τα παιδιά. Ακριβώς για αυτό έχουν σήμερα συνάντηση και οι διευθυντές των σχολείων με τον αρμόδιο, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα μέσω του υπουργείου».

Η απόφαση αυτή των γονέων ελήφθη μετά από ψηφοφορία του Συλλόγου, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, κατά την οποία 234 γονείς ψήφισαν υπέρ του να μην γίνονται δεκτά τα παιδάκια Ρομά στο σχολείο, 4 κατά ενώ υπήρχε και μία λευκή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.