Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Βαγγέλη καθάρισε το Πασοκ και σώσε την Ελλάδα απο τους κηπουρούς.Ειναι πιο επικίνδυνοι απο τους τοκογλύφους

Το σύστημα Παπανδρέου υποκινεί την διάλυση του Πασοκ
Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Το κλίμα είναι πράγματι εκρηκτικό εντός του ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Οι χειρισμοί Βενιζέλου βρίσκονται στο επίκεντρο αλλά φαίνεται ότι υπάρχει και μεγάλο εσωκομματικό και πολιτικό παρασκήνιο.
Τις τελευταίες ώρες κάποιοι βουλευτές, στελέχη, πρώην "κηπουροί" και διάφορα "συστήματα" που σχετίζονται παντοιοτρόπως με την πλευρά του Γ. Παπανδρέου κάνουν επαφές και πιέζουν καταστάσεις θεωρώντας ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να "τελειώσουν" τον Ευ. Βενιζέλο. Έτσι έχει αρχίσει να καλλιεργείται και σκηνικό "ανατροπής" του στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενώ ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές έχουν ήδη κάνει συνεννοήσεις για να μετακινηθούν σε άλλους πολιτικούς χώρους, επιδιώκοντας με τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ να μεταφέρουν και κάποια "προίκα" στη νέα πολιτική τους στέγη.
Το αναπάντητο μέχρι στιγμής ερώτημα είναι αν ο πρώην πρωθυπουργός έχει εγκρίνει όλες αυτές τις κινήσεις ή απλώς τις "παρακολουθεί" διότι δεν είναι βέβαιος για την κατάληξή τους. Αυτό που πάντως δείχνει σίγουρο είναι ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει κανένα πρόβλημα -εφόσον ικανοποιούνται οι δικοί του σχεδιασμοί και επιδιώξεις- να διαλυθεί το κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του και του οποίου ηγήθηκε φθάνοντας και στην πρωθυπουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.