Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η υπηρεσία Καθαριότητας μέσα στα σκουπίδια

Επισκέφθηκα την υπηρεσία καθαριότητας και πραγματικά τα έχασα. Η πιο βασική υπηρεσία του Δήμου λειτουργεί με τριτοκοσμικές συνθήκες .  Με γραφείο το κυλικείο του Κολυμβητηρίου και ένα βαγόνι τραίνου περικυκλωμένο από   σκουπίδια , άχρηστα αντικείμενα, χαλασμένους κάδους, παλιοσίδερα ,κλαδιά, μέσα στις λάσπες, αναρωτιέσαι  πως μπορούν και αντέχουν  οι εργαζόμενοι. Μίλησα με τον πρόεδρο των εργαζομένων και ενημερώθηκα για την προσπάθεια και την πρόταση του σωματείου για την εξεύρεση λύσης που είναι ταυτόσημη με την δική μας.

Εμείς  μετά την επίσημη τοποθέτηση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο επανήλθαμε εγγράφως προς τον Δήμαρχο τον αντιδήμαρχο το Σωματείο με τις θέσεις του Συνδυασμού που είναι ρεαλιστικές και άμεσα υλοποιήσιμες χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος.
 

1)    Να κλείσει ο χώρος του Κυκλοφοριακού Πάρκου αμέσως  και να σταματήσει κάθε είδους δραστηριότητας που ούτως ή άλλως είναι προβληματική δίπλα στο Νεκροταφείο.

2)    Άμεση μετακίνηση της Υπηρεσία καθαριότητας στα δύο κτίσματα στο Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγω γής που με μικρές εσωτερικές αλλαγές θα εξασφαλίσουν καλύτερους όρους λειτουργίας της Διοίκησης.

3)    Κατάρτιση του τοπικού ρυμοτομικού και κατάθεση του για καθορισμό της χρήσης στέγασης της καθαριότητας στον μοναδικό χώρο που υπάρχει και προτείνει και η Αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού


Οποιαδήποτε καθυστέρηση και ανάπτυξη άλλων δραστηριοτήτων στην περιοχή θα δυσκολέψει στο μέλλον την κατάσταση και θα είσθε αποκλειστικά υπεύθυνοι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.