Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Οι «58» προωθούν τον αντί-Τσίπρα

Πολιτική
ArticleImage 43255-jpg.xpngΣήμερα αρκετά ΜΜΕ γράφουν ότι οι "58" προωθούν για αρχηγό τους τον 35άρη Ανδρέα Παπαδόπουλο πρώην εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜΑΡ για να παίξει τον ρόλο του αντί-Τσίπρα.
Στις 17 Δεκεμβρίου 2013 το spirospero έγραφε στα «παιχνίδια εξουσίας»:
Οι «58» αναζητούν ηγέτη. Τον θέλουν νέο και χαρισματικό, γιατί έχουν διαπιστώσει ότι «οι πολίτες επιθυμούν νέο αίμα στην πολιτική».
Οι περισσότεροι από τους «58», που αποφάσισαν και αυτοί να ...μας σώσουν, είναι παλιάς κοπής και έχουν αναμειχθεί με τα κοινά στο παρελθόν.
Έχουν την δική τους συμμετοχή στο δράμα που ζει ο ελληνικός λαός και αρκετοί είναι παιδιά του εκσυγχρονισμού και του Κ. Σημίτη. Με αυτούς προσπαθεί ο τέως πρωθυπουργός – που ευθύνεται για πάρα πολλά που πληρώνουμε τώρα- να επανέλθει στην πολιτική σκηνή. Δεν μπορεί να εμφανιστεί όμως ως αρχηγός, γιατί αυτομάτως θα διαλυθεί η κίνηση των «58» και θα εξατμιστεί το πείραμα της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς.
Σκέπτονται ακόμα λοιπόν, οι «58» να βάλουν μπροστινό τους τον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο που είναι (ακόμα) εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ και έχει την ευλογία του Φώτη Κουβέλη. Ο Ανδρέας το γνωρίζει και ίσως γι αυτό τα έσπασε με τον μέντορά του κ. Κουβέλη.
Ίσως και γιατί έχει στενούς δεσμούς πλέον με την οικογένεια Κ. Μητσοτάκη. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Ο νεαρός Ανδρέας , που θέλει να γίνει «Αλέξης», «αχυράνθρωπος» του Σημίτη και παιδί του Μητσοτάκη, θα ηγηθεί τον «φθαρμένων 58» οι οποίοι θέλουν να φέρουν το νέο στην Ελλάδα.
Θεέ μου κράτα τα κεραμίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.