Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

O γνωστός Χαλανδραίος δικηγόρος Xρήστος Λυντέρης σας προσκαλεί


Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 ώρα 5μμ ακριβώς προσκαλείστε στην τακτική συνεδρίαση της Ομάδας Συντονισμού. Θα γίνει στην Αθήνα στο γραφείο του Π. Χασάπη (Πανεπιστημίου 56) και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

 

#1. Ενημέρωση και συζήτηση για τις έως τώρα επαφές μας με άλλες ομάδες και συλλογικότητες. Διαμόρφωση θέσεων της «Π» ενόψει της επίσκεψης, την ίδια ημέρα στις 6:30μμ, αντιπροσωπείας του κόμματος «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας» http://www.syndesmosee.org/ που θα μας προτείνει κάποιας μορφής συνεργασία στις Ευρωεκλογές, και θα ακούσει τις απόψεις που θα έχουμε διαμορφώσει. Βεβαίως, είναι αυτονόητο ότι η τελική απόφαση για την στάση της «Π» στις Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές θα ληφθεί, εάν χρειαστεί, μετά από δημοψήφισμα μεταξύ όλων των μελών της.

#2.  Πρόταση του Π. Χασάπη να ετοιμάσουμε έγκαιρα μια ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης για τη συνταγματική αλλαγή.

#3. Πρόταση για την αγορά 1 ή 2 ωρών την εβδομάδα στο Kontra Channel. Ο χρόνος μετάδοσης είναι 7-8 μμ, καθαρός τηλεοπτικός χρόνος 56', με συντονιστή τον κ. Διαβάτη. Κόστος 450 ευρώ η ώρα, μαζί με τον ΦΠΑ.

#4.  Προετοιμασία της Ολομέλειας της Δευτέρας 27-1-2014.

 

Λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων είναι απαραίτητο να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη

 

Όσοι αδυνατείτε να προσέλθετε, μπορείτε να συμμετάσχετε διαδικτυακά. Παρακολουθείτε online τη συνεδρίαση μέσω του livestream καναλιού στο www.neosyntagma.net (δεξιά στήλη) και λαμβάνετε το λόγο συνδεόμενοι μέσω SKYPE καλώντας: protovoulia

Η Πρωτοβουλία κατοχυρώνει την ελεύθερη έκφραση της βούλησης και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων όλων ανεξαιρέτως των μελών της σε ισότιμη βάση με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

 

     «Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγμ. Αλλαγή» 

     website:     www.neosyntagma.net

     email:        info@neosyntagma.net

     Facebook:  facebook.com/groups/neosyntagma

     Twitter:     @neo_syntagma 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.