Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Μήτρογλου γίνεται Λονδρέζος

Θα βγάζει τα... πιστόλια του στην Πρέμιερ Λιγκ

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 29/1/2014

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !
O Μήτρογλου θα σημαδεύει από τώρα και πέρα τα δίχτυα των γηπέδων της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ
O Μήτρογλου θα σημαδεύει από τώρα και πέρα τα δίχτυα των γηπέδων της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ
Θα βγάζει τα... πιστόλια του στην Πρέμιερ Λιγκ
Η φωτογραφία είναι από την παρουσίαση του Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, τον Αύγουστο του 2007
Η φωτογραφία είναι από την παρουσίαση του Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, τον Αύγουστο του 2007

Η πώληση του Γεωργάτου στην Ιντερ ήταν η πρώτη μεταγραφή Έλληνα παίκτη που έφερε πολλά λεφτά στα ταμεία του Ολυμπιακού


Ο Μήτρογλου γίνεται Λονδρέζος -η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή της, ύστερα από εκείνη του Γάλλου Στιβ Μαρλέ (15,4 εκατ. €) το 2002- για χάρη της Φούλαμ, αλλά ο Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά για να καλύψει το κενό του με τον Παραγουανό επιθετικό Νέλσον Βαλντές.
Οι Λονδρέζοι, μετά το πρώτο «όχι» των «ερυθρολεύκων» να παραχωρήσουν τον Μήτρογλου με 11 εκατ. €, επανήλθαν χθες με νέα πρόταση που άγγιξε τα 14 εκατ. € και όλα δείχνουν πως ο «πιστολέρο» σήμερα, έπειτα από 6,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, θα γίνει συμπαίχτης του Καραγκούνη.
Ο «Γερμανός» τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της Φούλαμ για 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ. €, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζητάνε να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 15 εκατ. €. Ωστόσο, άπαντες εκτιμούν ότι είναι αδύνατον να χαλάσει η μεταγραφή για 1 εκατ. € και όλα δείχνουν πως σήμερα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γ. Βρέντζος, βρίσκεται ήδη στην αγγλική πρωτεύουσα.
Σίγουρα η απώλεια του 25χρονου επιθετικού θα είναι σημαντική για τους νταμπλούχους, αλλά τόσο τα χρήματα που πρόσφερε ο αγγλικός σύλλογος όσο και η επιθυμία του παίχτη να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν καταλυτικά για να παραχωρηθεί ο «πιστολέρο».
Ομως η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη κινείται να καλύψει το κενό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Ισπανία, η Ελτσε ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Παραγουανού επιθετικού Νέλσον Βαλντές, που αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την Αλ Ζαζίρα. Ομως ο 30χρονος διεθνής Παραγουανός επιθετικός, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ, Ρουμπίν Καζάν, Βαλένθια, την τελευταία στιγμή αρνήθηκε την πρόταση του ισπανικού συλλόγου, γιατί, όπως είπε, δέχθηκε δελεαστικότατη πρόταση από τον Ολυμπιακό για να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.