Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Και η γνωστή μας απο του Δουζένη EKTASES DEVELOPMENT AE στα Αμαρτωλά δάνεια

Για ποιους "χτυπάει η καμπάνα": Νέα εντάλματα για 14 ύποπτα δάνεια του Τ.Τ.

         
"Καίνε" και άλλους τα πορίσματα Νικολούδη. Ποιοι νέοι κατηγορούμενοι αναμένεται να συμπληρώσουν το παζλ του μεγάλου σκανδάλου
 
Νέα εντάλματα σύλληψης και νέοι κατηγορούμενοι αναμένεται να συμπληρώσουν το παζλ του μεγάλου σκανδάλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για τα δάνεια που δόθηκαν σε "ημετέρους" με χαριστικούς όρους και επισφαλείς συμβάσεις και άνοιξαν "τρύπα" στην τράπεζα που φτάνει τα 524 εκ. ευρώ!
Νέα εντάλματα σύλληψης, νέες ποινικές διώξεις και νέοι κατηγορούμενοι αναμένεται να συμπληρώσουν το παζλ του μεγάλου σκανδάλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που - όπως είχε αποκαλύψει το "Έθνος της Κυριακής" - έγινε τα προηγούμενα χρόνια, με δάνεια που δόθηκαν σε "ημετέρους" με χαριστικούς όρους και επισφαλείς συμβάσεις και άνοιξαν «τρύπα» στην τράπεζα που φτάνει τα 524 εκατ. ευρώ.




Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η Εισαγγελία Διαφθοράς, τα οποία προκύπτουν από το πόρισμα Νικολούδη, η Τράπεζα χορήγησε δάνεια 104.700.000 ευρώ, μετά από αιτήματα εταιρειών ASPEN ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ (δικαιούχος της η Σοφία Μιλτ. Τόλου), ALMOND ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ (δικαιούχος Ευάγγελος Αποστολάτος) και EKTASES DEVELOPMENT AE (με δικαιούχους τα μέλη της οικογένειας Ευθυμίου και συγκεκριμένα τους Παναγιώτη, Μαγδαληνή, Ευάγγελο και Χρήστο).
Στην υπόθεση εμπλέκεται ο όμιλος εταιρειών "Παναγιώτης Λ. Έλληνας 2010 ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΕ", με δικαιούχο τον Λουκά Έλληνα, η οποία φέρεται να αγοράζει το 2011 τα ακίνητα που ανήκουν σε τρεις από τις παραπάνω εταιρείες και ήταν ήδη υποθηκευμένα στο Τ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.