Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ !!!

Με μεγάλη ικανοποίηση δημοσιεύουμε επιστολή κατοίκων που αναφέρονται κολακευτικά για ένα στέλεχος του 'Χαλάνδρι -Αναγέννηση' τον Αθανάσιο Μακρή ,στον οποίο ευχόμαστε χρόνια πολλά

'Ένας Άνθρωπος, φωτεινό παράδειγμα, ο Αθανάσιος Μακρής. 
Την εποχή που η οικονομική κρίση σαρώνει από άκρη σε άκρη την Ελλάδα και δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στα ελληνικά νοικοκυριά, κάνοντας τη καθημερινή διαβίωση σχεδόν ακατόρθωτη για χιλιάδες Έλληνες. Φωτεινά παραδείγματα Ανθρώπων μας δίνουν την ελπίδα ώστε να συνεχίσουμε και να παλεύουμε οραματίζοντας ένα καλύτερο αύριο. 

Στο Χαλάνδρι υπάρχει ο Αθανάσιος Μακρής, υπεύθυνος εισαγωγών σε μεγάλη Ελληνική Βιομηχανία στο χώρο του χάλυβα και σιδήρου. Και στις διάφορες συζητήσεις μεταξύ των άλλων επαινετικών για τον  Αθανάσιο Μακρή που τιμά την Ανθρώπινη οντότητα, την τοπική κοινωνία και φυσικά την εμπιστοσύνη μας
μαθαίνουμε ότι

Ο Αθανάσιος Μακρής, είναι αυτός που πάντα τρέχει να βοηθήσει ΟΛΟΥΣ αποτελεσματικά χωρίς καμία προϋπόθεση

Βοήθησε αποφασιστικά το 7ο δημοτικό σχολείο διασφαλίζοντας διάφορα μηχανήματα γραφείου, το τελευταίο ένας εκτυπωτής laser την ώρα που το σχολείο το χρειάζονταν περισσότερο από ποτέ  

Βοήθησε το 10ο δημοτικό και πάλι με διάφορα μηχανήματα γραφείου και διέθεσε το ήχο σύστημα για την γιορτή της 17 Νοέμβρη



Επίσης με τις επισκέψεις στο σχολείο και συζητώντας τα προβλήματα  προκάλεσε την καταβολή του ποσού που προορίζονταν για την αντικατάσταση των παραθύρων του σχολείου και όχι μόνο.

Βοήθησε και το 6ο, 7ο και 9ο νηπιαγωγείο προσφέροντας και εκεί 1 ηλεκτρονικό υπολογιστή , έδωσε χαρά στα παιδιά του νηπιαγωγείου ντυμένος Άγιος Βασίλης και μοίρασε τα βιβλία που αγόρασε ο Σύλλογος Γονέων  σε όλα τα παιδιά.

Ο Αθανάσιος Μακρής έχει όραμα για το νηπιαγωγείο, θέλει να κατασκευαστεί στέγαστρο και να δημιουργηθεί ξεχωριστός χώρος προαύλησης για τα παιδιά.
Όπως ανέφερα και νωρίτερα, ο Αθανάσιος Μακρής εργάζεται σε μια εταιρία στο χώρο του χάλυβα και το ήθος του και η αξιοπρέπεια του είναι γνωστό σε όλους. Μόλις ζήτησε βοήθεια για την κατασκευή των παραπάνω  , όλες οι εταιρίες απάντησαν αμέσως  θετικά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εταιρίες στο χώρο του χάλυβα υποστηρίζουν τον Αθανάσιο  Μακρή , μοίρασε παιχνίδια σε όλα τα παιδιά τον Μάιο, μοίρασε κασετίνες και γραφική ύλη τον Σεπτέμβριο  και   οργάνωσε μόνος του μια μεγάλη γιορτή τα Χριστούγεννα όπου μοίρασε παιχνιδάκια και λιχουδιές --- και συγνώμη Θανάση που το προδίδω – τα τελευταία τα πλήρωσε όλα από την τσέπη του!!!

Αύριο είναι η γιορτή του Αγίου Αθανάσιου και σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις την υγεία σου και  να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Οι φίλοι σου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.