Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Φάγανε και την Πούλου στο Χαλανδρι.Όποιος δουλευει σε αυτή την διοίκηση τρώγεται.΄Ηταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση στην χειρότερη εποχή για τον πολιτισμό με την χειρότερη διοίκηση των τελευταίων 30 χρόνων. Χωρίς στήριξη ,χωρίς χρήματα έκανε πολλά για το Αετοπούλειο και εισέπραξε την αχαριστία.Συμπαθούμε τον Αγγελή αλλα δεν του ταιριάζει αυτός ο ρόλος ,όπως δεν ταιριάζει και στην συμπαθέστατη κ.Τσικίνη να ασχολείται με τεχνικά θέματα.

Αλλαγή φρουράς στο Αετοπούλειο: Παραιτήθηκε η πρόεδρος Τζίνα Πούλου-την Τετάρτη ψηφίζεται ο Κώστας Αγγελής


 Όσα θα διαβάσετε παρακάτω τα λέει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Νόμπελης
Εμείς αναρωτιόμαστε πότε σε αυτή την πόλη οι αξίες θα αναγνωρίζονται .Είμαστε αντιπολίτευση αλλά πραγματικά η αλλαγή της κ Πούλου ενώ εξυπηρετεί την κριτική μας θα ζημιώσει την πόλη.
Εμείς αγαπάμε την πόλη μας  και τιμούμε όσους δουλεύουν γι' αυτή
Υστερα από σχεδόν δυο χρόνια προσφοράς, στα οποία έβαλε αδιαμφισβήτητα την προσωπική της σφραγίδα, παραιτήθηκε "λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων" όπως αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο κείμενό της η Τζίνα Πούλου, πρόεδρος του Αετοπουλείου. Την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο θα προταθεί από τη διοίκηση για αντικαταστάτης της ο πρώην αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Κώστας Αγγελής.
Σαφής ερμηνεία της παραίτησης δεν μπορεί να υπάρξει εφόσον η ίδια αποφεύγει να μιλήσει για το επίμαχο θέμα και κάποιες φήμες μιλούν για προβλήματα στις σχέσεις με ορισμένους εκ των υπαλλήλων, ενώ το μπλογκ "Στην Πλατεία" αναφέρεται σε δύσκολη θέση της κυρίας Πούλου σχετικά με ένα έγγραφό της που απεστάλη στους αρμόδιους φορείς και γινόταν λόγος για την πιθανότητα απογευματινής απασχόλησης υπαλλήλων του πολιτιστικού κέντρου.
Σύμφωνα πάντοτε με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, όχι όμως από την ίδια όπως προαναφέραμε, μια επιβεβαιωμένη αιτία είναι η δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι το Αετοπούλειο παρουσίαζε διαπιστωμένη δυσλειτουργία από την απουσία λογιστή αλλά και υπαλλήλου συγκεκριμένης ειδικότητας.
Της ευχόμαστε από βάθους καρδίας κάθε επιτυχία σε όσα επαγγελματικά της όνειρα δεν έχει ακόμη πραγματοποιήσει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.