Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

H επιτροπή κατοίκων δεν έχει καμμία σχέση με ανακοίνωση τρίτων που προσπαθεί να σπιλώσει τον αγώνα


Ο Νίκος Πανταζής δήλωσε:Πληροφορήθηκα την κυκλοφορία αυτής της Ανακοίνωσης και δεν καταλαβαίνω τι επιδιώκουν εκείνοι που την μοίρασαν.Οι κάτοικοι δίνουν ένα μεγαλειώδη αγώνα και η συγκέντρωση χρημάτων σε μια εποχή κρίσης είναι δύσκολη.
Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα ώστε να τελειώσει αυτή η υπόθεση ευνοϊκά για όλους.
Δυστυχώς ο μόνος που νίπτει τα χέρια του κρύβεται πίσω από τον αγώνα των κατοίκων και κατασκευάζει υπονομευτές είναι ο Δήμαρχος.
Αλήθεια ο Δήμαρχος θέλει να φύγει ο Καταυλισμός
 ή   θέλει να παραμείνει εκεί που είναι;

Παρακαλώ την ΠΡΟΣΟΧΗ...
4 Ιουνίου 7:44 μ.μ.
Παρακαλώ την ΠΡΟΣΟΧΗ σας....----Κοινοποιήστε----Είναι σοβαρό-----

Τις τελευταίες μέρες μας ενημέρωσαν κάτοικοι που μένουν κοντά στο Γήπεδο του Απόλλωνα, ότι βρήκαν στα αυτοκίνητα τους επιστολή με θέμα την μετεγκατάσταση των Ρομά. Το ύφος της επιστολής μας είπαν (χωρίς να την δούμε) ότι ήταν αρκετά ρατσιστικό και φασιστικό, (έτσι μας το χαρακτήρισαν). Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε την καταγγελία αυτή γιατί μας έφτασε απο διαφορετικούς ανθρώπους. Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι η επιτροπή κατοίκων Χαλανδρίου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτή την επιστολή. Εμείς ότι επιστολή δώσαμε στους κατοίκους την αναρτήσαμε και στο διαδίκτυο, σε πολλά blogs και στην ομάδα αυτή εδώ.

ΕΠΙΣΗΣ κάποιοι γείτονες μας, έλαβαν μήνυμα SMS στα τηλέφωνα τους για να μην πληρώσουν την συμμετοχή τους στα έξοδα του δικηγόρου για το ΣτΕ. Δηλώνουμε με κατηγορηματικό τρόπο ότι τα τηλέφωνα και οι υπογραφές που έχουν μαζευτεί είναι σε έμπιστα χέρια 2 ατόμων ΜΟΝΟ. Δεν υπάρχει περίπτωση να στείλουμε ανώνυμα sms σε κανέναν και ειδικά τέτοιου είδους μήνυμα.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ κάποιοι βάζοντας το προσωπικό/πολιτικό ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το ,συμφέρον να προσπαθούν με τέτοιο ανήθικο τρόπο να εμποδίσουν μια προσπάθεια κατοίκων που γίνεται με μοναδικό συμφέρον το καλό του Κάτω Χαλανδρίου.

Όσο και όποιοι μας πολεμήσουν να ξέρουν ότι θα είμαστε εκεί ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. Γιατί εμείς δεν βάζουμε τίποτα παραπάνω απο ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Για την επιτροπή κατοίκων Χαλανδρίου.
Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.