Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Όλοι παίρνουν μέτρα για τα Μπαρ και τις Καφετέριες .Το Χαλανδρι αφέθηκε στην τύχη του

Μπουτάρης: Θα περιορίσουμε τα τραπεζοκαθίσματα

Θέση στην αντίληψη που έχει διαμορφωθεί ότι τα πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης είναι… αδιάβατα εξαιτίας της ανεξέλεγκτης χρήσης τραπεζοκαθισμάτων, πήρε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης τονίζοντας ότι φιλοσοφία του δήμου είναι να δοθούν «περιορισμένες άδειες».
«Προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις και στους μαγαζάτορες αλλά και στους πεζούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μπουτάρης στο περιθώριο συνέντευξης τύπου για τη λειτουργία ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Σύμφωνα με τον κ.Μπουτάρη, όσα καταστήματα έχουν παράνομα τραπεζοκαθίσματα, θα κλείσουν ενώ προωθείται κανονιστική απόφαση ώστε αν σφραγισθεί ένα μαγαζί τρεις φορές για παραβάσεις, να είναι συνυπεύθυνος και ο ιδιοκτήτης του και να μην μπορεί να το νοικιάσει για δύο χρόνια.
 

1 σχόλιο:

  1. θα ήθελα να σχολιάσω την στάση του κυρίου Μακρή σχετικά με την εγκατάλειψη του Κάτω Χαλανδρίου από τον Δήμο με μια μαντινάδα.
    Με μια σκληρή απάντηση,μίλησες στην καρδιά μας,σε ευχαριστούμε Θανάση και εμείς και τα παιδιά μας. Στην τοπική πολιτική θ'αλλάξεις εσύ σελίδα, πάνω από κάθε σκέψη μας, μονάχα η πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.