Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Χαλάνδρι και Καθαριότητα.Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.Την μια δεν έχουμε κάδους ,την άλλη δεν έχουμε πετρέλαιο, τώρα το κλείσιμο του ΧΥΤΑ. Δεν αρκεί η φιλότιμη προσπάθεια το αντιδημάρχου κ.Κρανίδη και του προϊσταμένου κ.Σιδέρη που αγωνίζονται.Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

       
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
 Χαλάνδρι, 31 Μαΐου 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922,926
Fax. 2132023925
www.halandri.gr
email: press@halandri.gr

ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΧΥΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
Κλειστός είναι σήμερα Παρασκευή 31-5-2013, ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Φυλή, προκειμένου να διευκολυνθεί η εξέταση καταγγελίας που έγινε στην ΕΛ.ΑΣ. για αλλοδαπό άτομο που αγνοείται, ενώ είχε εισέλθει παράνομα στον ΧΥΤΑ και το οποίο σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα βρισκόταν στον χώρο απόρριψης των απορριμμάτων. 
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία η καταγγελία έγινε από ομοεθνή του αγνοουμένου, αφού παρήλθε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών από την καταγγελλόμενη εξαφάνιση.
Για τη διακοπή λειτουργίας του ΧΥΤΑ, ο ΕΔΣΝΑ ήδη ενημέρωσε τους εξυπηρετούμενους Δήμους. Από την εξέλιξη των ερευνών θα εξαρτηθεί εάν χρειαστεί ο ΧΥΤΑ Φυλής να παραμείνει κλειστός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της μιας ημέρας. Το κλείσιμο του ΧΥΤΑ στη Φυλή θα δημιουργήσει προβλήματα στην αποκομιδή σκουπιδιών και στο Δήμο Χαλανδρίου. Παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν την απαιτούμενη μέριμνα και να μην αφήνουν σκουπίδια έξω από τους κάδους στο διάστημα που ο ΧΥΤΑ μείνει κλειστός.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.