Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.Για τις καταστροφές στο γήπεδο



AΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε το σημερινό πρωινό για τους ανθρώπους του Απόλλωνα. Βαμμένοι τοίχοι με αντιφασιστικά συνθήματα, σκισμένες ελληνικές σημαίες, ρημαγμένα δίχτυα τερμάτων και όλα αυτά με φασιστικές μεθόδους, μέσα στη νύχτα και πολύ πιθανόν από κουκουλοφόρους δράστες.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο σύλλογός μας δεν έχει καμία σχέση μ...ε τον πολιτικό χώρο, είναι ένα ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ και το με το μόνο αντικείμενο που ασχολείται είναι το ποδόσφαιρο. Οσο για τις «ρατσιστικές» μας πεποιθήσεις, θα ήταν καλύτερα να πάτε μια βόλτα από τον καταυλισμό (αν γνωρίζετε που βρίσκεται…) και να ρωτήσετε τους ίδιους τους ρομά το λόγο που δεν ήρθαν οι ίδιοι, εδώ και τόσο καιρό, να καταστρέψουν το γήπεδό μας… Να ρωτήσετε τους ίδιους εδώ και τρία χρόνια ποιος κάνει προπόνηση στα παιδιά τους χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, να ρωτήσετε τους ίδιους αν τα παιδιά τους νιώθουν οποιαδήποτε μορφή απόρριψης από τους ανθρώπους του Απόλλωνα.

Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια σας και την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε το γήπεδό μας, φροντίστε να έχει φως για να γνωριστούμε και να κάνουμε έναν διάλογο έχοντας μαζί μας και τον «τσιπούρα», τον «αλουμίνιο», τον «αρκούδα», τον «πατάτα» και τους υπόλοιπους φίλους μας, για να σας διαβεβαιώσουν ότι δεν έχουν νιώσει ποτέ την ανάγκη για οποιαδήποτε μορφή προστασίας!!!


ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΥΤΗ ΛΥΣΗ, ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.